Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή για Ιγκλέσιας, εκτός ο Μουνάφο

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή για Ιγκλέσιας, εκτός ο Μουνάφο

bet365

Ο Ματίας Ιγκλέσιας επιστρέφει στην αποστολή του Αστέρα, όπως κι ο Βαλιέντε, ενώ εκτός είναι ο Μουνάφο λόγω κάποιων ενοχλήσεων. Εκτός κι ο Μπαράλες που εκτίει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για το ματς με τον Άρη όπου και θα ψάξει το 5 στα 5 (30/1, 17.15) στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Ματίας Ιγκλέσιας υπολογίζεται και πάλι ύστερα από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην αποστολή είναι κι ο Βαλιέντε. Ο Χουάν Μουνάφο, έμεινε εκτός λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον πίσω μηριαίο αλλά ευτυχώς το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και θα υπολογίζεται από το επόμενο ματς, όπως κι ο Ντρούπι που είναι σχεδόν έτοιμος. Όχι όμως και στην κατάσταση που πρέπει γι' αυτό το ματς. Εκτός θα είναι και ο τιμωρημένος Μπαράλες.

Αναλυτικά η αποστολή, όπως ανακοινώθηκε:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
1. Παπαδόπουλος, 99. Τσιφτσής
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
2. Garcia, 3. Τασουλής, 15. Suarez, 19. Pepe Castano, 27. Κώτσιρας, 29. Alvarez, 45. Γ. Χριστόπουλος
ΜΕΣΟΙ
5. Capilla, 6. Valiente, 7. Leo Tilica, 14. Bellocq, 17. Iglesias, 21. Τζίμας, 23. Riera, 40. Sito
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
10. Luis Fernandez, 11. Regis, 97. Ali Baba

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα