H G-Betting προτείνει: Το 2-3 γκολ ταιριάζει και στα τρία ματς!

G-Betting G-Betting
H G-Betting προτείνει: Το 2-3 γκολ ταιριάζει και στα τρία ματς!

bet365

Η 20η αγωνιστική της Super League Interwetten αρχίζει με τρία ματς το Σάββατο που ταιριάζουν μεταξύ τους.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten. Πλέον το κάθε αποτέλεσμα μετράει για τις ομάδες. Και τα τρια ματς του Σαββάτου έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις έξι ομάδες.

ΑΕΛ-Βόλος με τους γηπεδούχους να καίγονται για νίκη μιας και βρίσκονται στην τελευταία θέση και τους φιλοξενούμενους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να μπουν στην 6αδα. Αστέρας Τρίπολης-Αρης για το που θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα και Παναθηναϊκός-Λαμία με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το εκπληκτικό τους σερί.

Στις 15:00 αρχίζει η 20η αγωνιστική με το θεσσαλικό ντέρμπι. ΑΕΛ εναντίον Βόλου, Κούγιας εναντίον Μπέου. Η ΑΕΛ «καίγεται» για νίκη μιας και η Λαμία βρήκε νίκες και την άφησε στην τελευταία θέση. Νέος προπονητής, νέοι παίκτες η ΑΕΛ γνωρίζει πως δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες και ειδικά τα ματς στο γήπεδό της πρέπει να παίρνει το μάξιμουμ.

Ο Βόλος την ίδια ώρα είναι μια εξαιρετική ομάδα και λογικά το συγκεκριμένο ματς θα είναι από τις τελευταίες του ευκαιρίες για να μπει στην εξάδα. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο κι όταν βρεθεί πίσω στο σκορ ρισκάρει περισσότερο (όπως φάνηκε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό που δέχθηκε γκολ με 10 παίκτες στην κόντρα).

Το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90 μας κάνει ως πρώτη επιλογή και ως δεύτερη θα πάμε στο ένστικτο της επιβίωσης της ΑΕΛ. Δηλαδή τον «άσο» σε απόδοση 2.50.

Στις 17:15 θα γίνει το μεγάλο ματς της μέρας. Αστέρας Τρίπολης-Αρης με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλό μομέντουμ. Οι γηπεδούχοι μετράνε 4 σερί νίκες και οι φιλοξενούμενοι 2. Και εδώ μας αρέσει το 2-3 γκολ μιας και θεωρούμε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο συγκεκριμένο ματς. Η απόδοση στο 1.90.

Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ακριβώς ένα γκολ ο Αρης σε απόδοση 2.45!

Στις 19:30 έχουμε το τρίτο και τελευταίο ματς του Σαββάτου. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σημαδέψει πλέον τα ματς που θα παλέψουν (όπως αυτό με τον Απόλλωνα που το πήραν κιόλας) και ο Παναθηναϊκός θέλει να μεγαλώσει το εκπληκτικό σερί του Ιανουαρίου.

Πρώτη επιλογή λοιπόν ο «άσος» σε απόδοση 1.45 και δεύτερη η επιλογή του 2-3 γκολ στο ματς σε απόδοση 1.90.

Oι επιλογές μας για τα ματς του Σαββάτου

ΑΕΛ-Βόλος

Αστέρας Τρίπολης-Αρης

Παναθηναϊκός-Λαμία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting