Παρωδία: ο Ολυμπιακός τα παίρνει με ξένους κι αυτοί μιλάνε για Παπαπέτρου, Τσαγκαράκη!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Παρωδία: ο Ολυμπιακός τα παίρνει με ξένους κι αυτοί μιλάνε για Παπαπέτρου, Τσαγκαράκη!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος ξεκαθαρίζει μέσα από το blog του στο gazzetta κάποια πράγματα περί διαιτησίας, Ολυμπιακού κι αντιπάλων του...

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Με την εμφατική τριάρα του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, και με μία διαιτησία του Γερμανού Μπριχ που κάθε φιλοξενούμενος θα ήθελε στο Καραϊσκάκη, δηλαδή αυστηρά 50-50, γλιτώσαμε ένα διήμερο τώρα κι από τις κραυγές των αντιπάλων των πρωταθλητών Ελλάδας περί…διαιτησίας.

Επειδή, όμως, το θέμα δεν είναι τόσο…κωμικό, όσο σοβαρό, πολύ απλά επειδή αφενός μεν συνιστά το άλλοθι των αντιπάλων του Ολυμπιακού για την αποτυχία τους και φέτος να τον ανταγωνιστούν, αφετέρου δε έχει στόχο το…Κύπελλο, πώς δηλαδή θα αποφευχθεί η αποτυχία τους και στο δεύτερο θεσμό, ας βάλουμε λίγο τα πράγματα κάτω για να καταγράψουμε την πραγματικότητα.

Φωνάζουν λοιπόν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και θέλουν από τον Κλάτενμπεργκ να πάρει τα κεφάλια των Παπαπέτρου και Τσαγκαράκη, που ήταν VAR και διαιτητής στο Περιστέρι, στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός, για να πάρουν, λέει, το μήνυμα οι υπόλοιποι διαιτητές και να «σταματήσει η εύνοια του Ολυμπιακού από αυτούς». Κι εδώ πραγματικά έχουμε τη μεγάλη κοροϊδία!

Έστω ότι αφήνουμε στην άκρη τα προφανή, ότι δηλαδή πρώτον δεν υπάρχει καμία εύνοια του Ολυμπιακού από τους Έλληνες διαιτητές και δεύτερον ότι ίσα ίσα υπάρχει εύνοια των αντιπάλων του Ολυμπιακού και δη του ΠΑΟΚ από Έλληνες διαιτητές (βλέπε Τζήλο και Μανούχο στο ΠΑΟΚ-Βόλος με τη μη αποβολή Βιεϊρίνια στο 1-1, βλέπε Σιδηρόπουλο και Σκουλά στο ΠΑΟΚ-ΠΑΣ με την κατακύρωση του άκυρου νικητήριου γκολ στο 90’, βλέπε Τζοβάρας και Τζήλος, πάλι Τζήλος, με τον μη καταλογισμό πέναλτι στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ στο 1-0).

Ας πάμε στα εντελώς κραυγαλέα, που κάνουν κάποιοι ότι δεν τα βλέπουν: ο Ολυμπιακός λοιπόν, τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, παίρνει το πρωτάθλημα παίζοντας όλα του τα ντέρμπι, κι όχι μόνο, με ξένους κι όχι με Έλληνες διαιτητές! Και ακριβώς πάνω στην επιτυχία του σε αυτά τα παιχνίδια εδραίωσε τη μεγάλη του διαφορά από τους υπόλοιπους.

Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού αυτή τη διετία στα ντέρμπι πρωταθλήματος, που σχεδόν όλα παίχτηκαν με ξένους διαιτητές, είναι εφτά νίκες και πέντε ισοπαλίες! Μιλάμε δηλαδή για αήττητο! Κι επιπλέον έχει νίκη στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, πάντα με ξένους ρέφερι!

Ιδού τα αποτελέσματα, από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν έως και τούτη την στιγμή στη φετινή σεζόν:

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-1 Στέγκεμαν

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 Χόρχε Σόσα

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1 Σάντσεθ Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-0 Γκεστράνιους

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 Γιούγκ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 Στίλερ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-2 (Κ) Εστράδα Φερνάντεθ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0 (Κ) Κάιπερς

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 Τουρπέν

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1 (Κ) Κάιπερς

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 Αρτούρ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 Τρεϊμάνης

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 Μακέλι

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 Φάμπρι

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 Μπριχ

Επιπλέον ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει εκτός έδρας 2-1 τον Άρη με τον Μπέμπεκ κι 1-0 τον Ατρόμητο με τον Σνίντερ!

Προσέξτε τώρα, τι έχουν κάνει πέρυσι και φέτος οι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού στα ντέρμπι με ξένους διαιτητές:

Η μεν ΑΕΚ έχει στο πρωτάθλημα μόλις δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες! Και στο Κύπελλο μία πρόκριση επί του Άρη και την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό. Ακόμη δύο διπλά επί του Άρη στο πρωτάθλημα.

Ο δε ΠΑΟΚ έχει στο πρωτάθλημα επίσης μόλις δύο νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Και στο Κύπελλο μία πρόκριση επί του ΠΑΟ και έναν αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Ακόμη από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα με Άρη.

Κοινώς, με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι, πέρυσι και φέτος έχουν ο Ολυμπιακός 26 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 14 κι η ΑΕΚ 10!!! Προσέξτε δε ότι ο Ολυμπιακός έχει και δύο ντέρμπι λιγότερα με ξένους διαιτητές, διότι ο Μέλο Περέϊρα επέλεξε στα πλέϊ οφς τα δύο παιχνίδια του με τον ΠΑΟ να τα παίξουν Έλληνες ρέφερι, λόγω έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Αν σκεφθούμε ότι τα αποτελέσματα ήταν νορμάλ (νίκη εντός 3-0, ισοπαλία εκτός 0-0), ο Ολυμπιακός θα είχε 30 βαθμούς κι ο ΠΑΟΚ 14 με την ΑΕΚ 10…Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο έχει αποκλείσει και τους δύο, και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πάντα με ξένους διαιτητές!

Δηλαδή οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού μιλάνε για Παπαπέτρους και Τσαγκαράκηδες, την στιγμή κατά την οποία ο Ολυμπιακός πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα και οδεύει στο να το πάρει και φέτος, κυρίως και πάνω απ΄ όλα γιατί στα ντέρμπι έχει τεράστια διαφορά αποτελεσμάτων. Και τα ντέρμπι τα παίζουν ξένοι διαιτητές κι όχι Έλληνες…

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει εννιά νίκες (με τις δύο του Κυπέλλου) και πέντε ισοπαλίες σε συνολικά 15 ντέρμπι (με μία ήττα στο Κύπελλο που δεν του κόστισε), έχοντας παίξει με μεγάλες σφυρίχτρες της Ευρώπης όπως τους Μπριχ, Κάιπερς, Μακέλι, αλλά και άλλους διαιτητές Ιταλούς, Ισπανούς, Γερμανούς, Πορτογάλους, Γάλλους, Σλοβένους, Φινλανδούς, Λευκορώσους! Κι οι αντίπαλοι του ζητάνε το κεφάλι του Παπαπέτρου και του Τσαγκαράκη.

Μιλάμε για παρωδία, ούτε καν για κωμωδία.

Παρεμπιπτόντως, ο Ολυμπιακός περισσότερους βαθμούς έχει χάσει πέρυσι και φέτος από Έλληνες διαιτητές, αναλογικά με τα παιχνίδια που τον παίζουν! Βλέπε Καραντώνη-Κοτσάνη στα Γιάννινα (1-1), βλέπε Φωτιά-Ευαγγέλου στο Βόλο (0-0), βλέπε Κομίνη-Διαμαντόπουλο στον Πανιώνιο (1-1), βλέπε Διαμαντόπουλο-Ζαχαριάδη στην Ξάνθη (0-0)

Άσχετο: Ο Ουάρντα μέσα σε λίγες εβδομάδες επισκέφθηκε δύο φορές το Καραϊσκάκη κι έφυγε με εφτά γκολ! Με το Βόλο (1-4) και με τον ΠΑΟΚ (0-3)…

Πάντως, για όποιον δεν το έχει προσέξει, ο Ολυμπιακός έχει παίξει πέντε φορές αυτή την τριετία με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και δεν του έχει βάλει ούτε ένα γκολ στο α΄ ημίχρονο! Στα τέσσερα από αυτά τα ματς το αποτέλεσμα ήταν 0-0 (!) και στο ένα 0-1. Στο β΄ ημίχρονο, όμως, ο Ολυμπιακός έβαλε έξι γκολ στον ΠΑΟΚ, κάνοντας δύο νίκες και σώζοντας μία ισοπαλία (3-0, 2-0 στο Κύπελλο, 1-1), ενώ ο ΠΑΟΚ έβαλε δύο γκολ στον Ολυμπιακό, κάνοντας δύο διπλά (0-1, 0-1)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.