Ιωαννίδης: Από λύση ανάγκης, η... αποκάλυψη του Παναθηναϊκού!

Ιωαννίδης: Από λύση ανάγκης, η... αποκάλυψη του Παναθηναϊκού!

Νίκος Μαρούδας
Ιωαννίδης: Από λύση ανάγκης, η... αποκάλυψη του Παναθηναϊκού!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές τον τελευταίο καιρό και αυτοί τις εκμεταλλεύονται! Μεταξύ αυτών και ο Φώτης Ιωαννίδης που πραγματικά κανείς δεν περίμενε κι όμως τείνει να εξελιχθεί στην αποκάλυψη της σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το περίεργο καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Παναθηναϊκός άρχισε την χρονιά με τον Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο και δύο επιθετικούς να υπολογίζονται στην ουσία για μία θέση. Καρλίτος και Μακέντα, ήταν εκείνοι που αναμενόταν να καλύψουν την θέση στη κορυφή της επίθεσης στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού, με τον Καμπετσή να βρίσκεται στους... κομμένους και τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι μια καθαρά λύση ανάγκης.

Όλα αυτά άλλαξαν (σ.σ. για καλό όπως φαίνεται) με την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος και την έλευση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Παναθηναϊκός και καλύτερο πρόσωπο άρχισε να δείχνει και ο Ρουμάνος ενεργοποίησε και πάλι τον Καμπετσή ως μια έξτρα επιλογή, όπως παρέμενε να είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης που είχε αποκτηθεί από τον Λεβαδειακό ως επένδυση για το μέλλον.

Και τελικά, τόσο ο Καμπετσής, όσο και ο Ιωαννίδης, ήρθε η ώρα που πήραν την ευκαιρία τους και πραγματικά την... άρπαξαν από τα μαλία.

Ένα... τανκ με πρότυπο τον Λουκάκου!

Για τον Αργύρη Καμπετσή, διαβάσατε την Πέμπτη. Η υπομονή του έδωσε την ευκαιρία κι εκείνος την... άρπαξε από τα μαλλιά! Κάτι παρόμοιο, δείχνει πως είναι έτοιμος να κάνει και ο Φώτης Ιωαννίδης. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν καταφέρει στα τελευταία παιχνίδια του «τριφυλλιού» να αφήσουν στον πάγκο τους Καρλίτος, Μακέντα, δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει να τους εμπιστεύεται.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, λοιπόν, δείχνει πως έχει τα στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν έναν πολύ καλό επιθετικό! Κι όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει για πρότυπο τον Λουκάκου, φαίνεται πως όντως έχει όρεξη για δουλειά ώστε να πετύχει. Στον Παναθηναϊκό έχει αυτή την ευκαιρία, να μεγαλώσει και να δείξει πως αξίζει.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, όπου τον είδε και τον πήρε ο Λεβαδειακός. Στην ομάδα της Λιβαδειάς, έδειξε πως έχει στοιχεία που αν τα δουλέψει θα μπορέσει να γίνει ένας βαρύς επιθετικός που θα κάνει... κουμάντο στην περιοχή του αντιπάλου. Πήρε της ευκαιρίες του στον Λεβαδειακό και την δεύτερη χρονιά του με παρουσίες στη Super League έδειξε πως το έχει παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Ο χρόνος στη Super League 2 και το... ξεπέταγμα στον Παναθηναϊκό

Οι καλύτερες εμφανίσεις του 21χρονου επιθετικού ήραν στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την φανέλα του Λεβαδειακού. Εκεί ο φορ του Παναθηναϊκού σημείωσε 5 τέρματα σε 19 παιχνίδια και αν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν, δεδομένα θα είχε καταφέρει να σκοράρει ακόμα περισσότερα τέρματα.

Παρ' όλα αυτά, το... εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία και την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό είχε εκδοθεί! Ο Ιωαννίδης άνοιξε τα... φτερά του για την Αθήνα και τους «πράσινους» με σκοπό να δουλέψει και να είναι έτοιμος όταν του δοθεί η όποια ευκαιρία να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος.

Η ευκαιρία αυτή δεν άργησε να του δοθεί. Στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Λάζλο Μπόλονι κάνει την έκπληξη και του δίνει φανέλα βασικού. Την ημέρα της ονομαστικής του εορτής κι εκείνος το... γιορτάζει με το παρθενικό του τέρμα με τον Παναθηναϊκό! Αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Βασικός όλο το 2021!

Από εκείνο το παιχνίδι κι έπειτα, ο Φώτης Ιωαννίδης είναι βασικός στις επιλογές του Λάζλο Μπόλονι. Αγωνίζεται κυρίως ως δεύτερος επιθετικός και κάνει εξαιρετική δουλειά. Μαζί με την εντυπωσιακή πορεία τους Παναθηναϊκού στο δεύτερο γύρο, έχει κι εκείνος πραγματικά ένα πολύ όμορφο πρόσωπο.

Η δύναμη που διαθέτει τον κάνει να κερδίζει έδαφος απέναντι από κάθε αντίπαλο στις περισσότερες μονομαχίες. Διαθέτει και την ταχύτητα που τον κάνει ακόμα πιο... ασταμάτητο, ενώ στις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο φαίνεται πως έχει «διαβάσει» και πολύ το πρότυπό του, τον Λουκάκου και κάνει ό,τι μπορεί να τον πλησιάσει.

Το τέρμα που σημειώνει στον Βόλο, δείχνει πως διαθέτει αρκετά μεγάλο ταλέντο. Έφερε την μπάλα σωστά μπροστά του, έτρεξε το γήπεδο και τελείωσε την σωστή στιγμή την φάση και μαζί το παιχνίδι! Ο Φώτης Ιωαννίδης πλέον έχει τα πάντα στα... πόδια του και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι ένα πράγμα. Δουλειά! Η ευκαιρία του δόθηκε, από εδώ και πέρα εκείνος θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στις βασικές επιλογές και να γίνεται όλο και καλύτερος ή θα κάνει βήματα προς τα πίσω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα