Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ στη πιο βαριά ήττα του μετά το 2017! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ στη πιο βαριά ήττα του μετά το 2017! (vids)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς νίκησε για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟΚ με ένα σκορ 3-0, κάτι που οι Πειραιώτες πέτυχαν για πρώτη φορά μετά το 2013 και ενώ ήταν η πιο βαριά ήττα για τους Θεσσαλονικείς μετά το 2017!

Παναθηναϊκός - Βαλένθια: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το ποδόσφαιρο πάντα έχει να σου προσφέρει ωραίες ιστορίες και σε αυτήν την περίπτωση έχει και αρκετούς πρωταγωνιστές. Προφανώς και αναφερόμαστε στο 3-0 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, που είναι η πρώτη φορά που ο Πέδρο Μαρτίνς νικάει τον Δικέφαλο του Βορρά με τέτοιο σκορ (κάτι που είχε ήδη κάνει με ΑΕΚ 2 φορές και με τον Παναθηναϊκό και ενώ είχε και ένα 4-1 με την ΑΕΚ).
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, πετυχαίνοντας την ευρύτερη νίκη σε μεταξύ τους παιχνίδια από το 2013, όπως βλέπουμε από τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας. Τότε μάλιστα, στις 10 Νοεμβρίου 2013, είχε νικήσει στο Καραϊσκάκη με 4-0 (36' σουτ Μήτρογλου, 60' σουτ Σαβιόλα, 74' κεφαλιά Φουστέρ και 80' σουτ Κάμπελ). Από τότε ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να πετύχει περισσότερα από δύο γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ σε 20 επίσημα παιχνίδια. Με άλλα λόγια αυτό το 3-0 έχει και ιστορική / στατιστική αξία.

Ήττα τετραετίας ο ΠΑΟΚ

Σχεδόν τέσσερα χρόνια είχε να χάσει ο ΠΑΟΚ αγώνα πρωταθλήματος με τρία γκολ διαφορά. Ήταν 12 Μαρτίου 2017, όταν τον νικούσε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-0 (1' σουτ Αραούχο, 85' σουτ Αραούχο και 90' σουτ Αραβίδης & ενώ στο 53' είχε βγει με κόκκινη ο Μαλεζάς).

Με τέσσερις βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει - μετά την επικράτησή του επί του ΠΑΟΚ - τέσσερις βαθμούς περισσότερους από όσους είχε μετά από 19 αγωνιστικές πέρσι. Τότε ήταν στους 47, με δύο λιγότερες νίκες και δύο περισσότερες ισοπαλίες. Ουσιαστικά Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έχει τη μεγάλη πτώση από πέρσι, αφού ήταν στους 46, μόλις ένα βαθμό πίσω του, και τώρα έχει δέκα λιγότερους. Μεγαλύτερη συγκομιδή από πέρσι έχουν και οι άλλες ομάδες της εξάδας.

Οι πρώτες έξι ομάδες, πέρσι και φέτος

1. Ολυμπιακός πέρσι 47, φέτος 51, διαφορά +4
2. Άρης πέρσι 26, φέτος 39, διαφορά +13
3. ΑΕΚ πέρσι 34, φέτος 37, διαφορά +3
4. ΠΑΟΚ πέρσι 46, φέτος 36, διαφορά -10
5. Παναθηναϊκός πέρσι 28, φέτος 34, διαφορά +6
6. Αστέρας Τρίπολης πέρσι 18, φέτος 30, διαφορά +12

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα