Επιστολή ΑΕΛ σε Κλάτενμπεργκ: «Παπαδόπουλος και Ζαχαριάδης να μην ορίζονται σε αγώνες των ΑΕΛ, Λαμίας και Παναιτωλικού»

Gazzetta team
Επιστολή ΑΕΛ σε Κλάτενμπεργκ: «Παπαδόπουλος και Ζαχαριάδης να μην ορίζονται σε αγώνες των ΑΕΛ, Λαμίας και Παναιτωλικού»

bet365

Η ΑΕΛ έστειλε επιστολή στον Άγγλο αρχιδιαιτητή, με την οποία ζητάει να μην οριστούν ξανά οι διαιτητές Παπαδόπουλος και Ζαχαριάδης στους αγώνες των βυσσινί αλλά και σε εκείνους της Λαμίας και του Παναιτωλικού.

Η επιστολή της ΑΕΛ στον Κλάτενμπεργκ, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας:

Κύριε Κλάτενμπεργκ,

Όπως έχετε διαπιστώσει η ομάδα μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ εναλλάσσετε στις τρείς τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μαζί με τις ΠΑΕ Λαμία και ΠΑΕ Παναιτωλικός .

Όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία και σύμφωνα με τις τρείς αυτές ομάδες, είναι βέβαιο ότι και οι τρείς θα είναι στα play out.

Εκείνο το οποίο θέλουμε να αναδείξουμε με την παρούσα επιστολή μας, είναι ότι σε 22 παιχνίδια των τριών αυτών ομάδων έχουν διαιτητεύσει (διαιτητής–VAR) μόνο δύο διαιτητές και συγκεκριμένα οι «πολυσυζητημένοι» διαιτητές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης.

Σας ζητούμε με την παρούσα επιστολή μας, να κάνετε τον κόπο και να δείτε τις διαιτησίες των συγκεκριμένων αυτών διαιτητών, στα 22 αυτά παιχνίδια και θα αντιληφθείτε αμέσως το πώς με διαιτητικά λάθη εις βάρος μας, είτε με διαιτητικά λάθη που ευνοούν την Λαμία και τον Παναιτωλικό, έχουν καθηλώσει την ομάδα μας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Επειδή υποπτευόμαστε ότι τα λάθη των συγκεκριμένων δύο διαιτητών δεν είναι αθώα ανθρώπινα λάθη, γιατί είναι αδύνατον όλα τα λάθη να είναι εις βάρος μας όταν διαιτητεύουν αγώνες μας και υπέρ των Παναιτωλικού και Λαμίας όταν διαιτητεύουν αγώνες τους.

Επειδή είστε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα και είναι αδύνατον να έχετε αντιληφθεί την διαιτητική διαδρομή των συγκεκριμένων δύο διαιτητών και τις σχέσεις τους ακόμη και οικογενειακές, κυρίως του Ζαχαριάδη με σκοτεινά ερωτηματικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, τα οποία από το 1996 το έχουν δυσφημίσει διεθνώς και έχουν αδειάσει τα γήπεδα από οπαδούς των ομάδων.

Σας παρακαλούμε – ζητούμε όπως από τώρα και στο εξής να μην ορισθούν ξανά μέχρι το τέλος των play out διαιτητές τόσο στους αγώνες μας, όσο και στους αγώνες των Παναιτωλικού και Λαμίας οι διαιτητές Γιάννης Παπαδόπουλος και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης τόσο σαν διαιτητές αγώνων, όσο και σαν διαιτητές στο VAR.

Αλέξιος Κούγιας

Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης

ΠΑΕ ΑΕΛ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα