Άρης: Θεραπεία ο Μαντσίνι, το βράδυ η μαγνητική

Gazzetta team
Άρης: Θεραπεία ο Μαντσίνι, το βράδυ η μαγνητική

bet365

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Ντάνιελ Μάντσίσι και το βράδυ της Πέμπτης (03/01) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (30/01, 17:15) ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος την Πέμπτη (28/01) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος καθώς στο πρώτο 20πτο του αγώνα με την ΑΕΛ καθώς ένιωσε τράβηγμα στον δικέφαλο με συνέπεια την αντικατάστασή του.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στο σημερινό πρόγραμμα (28/01) χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποκατάσταση και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και τακτική για το δεύτερο γκρουπ).

Οι «κίτρινοι» θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (29/01) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή του Αρη θα πετάξει το μεσημέρι της Παρασκευής (29/01) με προορισμό την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα