ΠΑΟΚ: Προχωράει του Μπαμπά που έρχεται Θεσσαλονίκη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Προχωράει του Μπαμπά που έρχεται Θεσσαλονίκη

bet365

Εως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά, μετά την συμφωνία του ΠΑΟΚ και της Τσέλσι για τον εξάμηνο δανεισμό του Γκανέζου αριστερού μπακ.

Ο ΠΑΟΚ προχωράει το θέμα της απόκτησης του Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά από την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να οριστικοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Η αγγλική ομάδα θα παραχωρήσει τον Γκανέζο μπακ με τη μορφή δανεισμού δίχως να υπάρχει κάποια δεσμευτική ρήτρα στο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι δύο σύλλογοι θα συζητήσουν εκ νέου μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν για την συνέχιση ή όχι της συνεργασίας τους.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο» και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα