Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Με Αουγκούστο και Ροντρίγκο ξεκινάει ο «Δικέφαλος» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Με Αουγκούστο και Ροντρίγκο ξεκινάει ο «Δικέφαλος» (vid)

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε τον Ντάγκλας Αουγκούστο και τον Ροντρίγκο Σοάρες στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ ενόψει του αποψινού αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ έχουν δύο αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του «Δικεφάλου» επιμένει στο 4-2-3-1, με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βιεϊρίνια (δεξιά), Ροντρίγκο (αριστερά) και κεντρικό δίδυμο τους Ινγκασον – Βαρέλα.

Στον άξονα θα είναι οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Ελ Καντουρί, πιο μπροστά τους ο Ουάρντα, με επιθετική τριπλέτα τους Α. Ζίβκοβιτς (δεξιά), Τζόλη (αριστερά) και στην κορυφή τον Κρμέντσικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα