Μπέος: «Οι Ελληνες διαιτητές αποτελούν ντροπή για την κοινωνία μας» (pic)

Gazzetta team
Μπέος: «Οι Ελληνες διαιτητές αποτελούν ντροπή για την κοινωνία μας» (pic)

bet365

Ο πρόεδρος του Βόλου εξαπέλυσε «επίθεση» κατά των ρέφερι, προφανώς με αφορμή τις σημερινές αποφάσεις του Ευαγγέλου
Πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Ευαγγέλου στο σημερινό (27/1) παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως διατηρεί ο Βόλος και για αυτό ο πρόεδρός του, αλλά και δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, όπου και αφήνει «αιχμές».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ
Ενας από τους λόγους που αποφάσισα να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο, με την επικείμενη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, είναι η συμπεριφορά των Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι δυστυχώς αποτελούν ντροπή για την κοινωνία της πατρίδας μας. Διαιτητές οι οποίοι με έλλειψη αξιοπρέπειας, διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων. Ειλικρινά αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί τι λένε στα παιδιά τους;
Δυστυχώς το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να πορευτεί με τέτοιους τύπους, οι οποίοι έχουν επιλέξει να είναι υπηρέτες των ισχυρών και της εξουσίας και όχι του πιο όμορφου, συναρπαστικού και γνήσια λαϊκού αθλήματος στον κόσμο..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα