Αστέρας: Προσφέρει παιδικές μάσκες για τα σχολεία της Τρίπολης! (pics)

Gazzetta team
Αστέρας: Προσφέρει παιδικές μάσκες για τα σχολεία της Τρίπολης! (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσφέρει παιδικές μάσκες στα Δημοτικά Σχολεία της Τρίπολης. Το μήνυμα του Γιώργου Μποροβήλου.

Η σχετική ενημέρωση των Αρκάδων:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαιώνει το κοινωνικό του πρόσωπο, αυτή τη φορά απευθυνόμενος στα παιδιά της πόλης του, σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη για εκείνα, αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μποροβήλος παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης, κ. Δημήτρη Μακαρούνη 1.500 παιδικές μάσκες, προκειμένου μέσω της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας αυτές να μοιραστούν στα 12 Δημοτικά Σχολεία της Τρίπολης.

Οι παιδικές μάσκες με τα χρώματα και το λογότυπο της ομάδας μας καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών για τις πρώτες τέσσερις τάξεις των 12 Δημοτικών Σχολείων της πόλης, ενώ η προσπάθεια προσφοράς από τον ΑΣΤΕΡΑ θα συνεχιστεί και για το σύνολο των μαθητών των σχολείων της περιοχής.

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, κ. Φώτης Γκέσουρας στο ευχαριστήριο μήνυμά του προς την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σημείωσε:

"Οι πρωτόγνωρες συνθήκες για την ανθρωπότητα τον καιρό της πανδημίας λόγω κορονοϊού έχουν δυστυχώς πλήξει και την εκπαιδευτική διαδικασία. Οι μαθητές/τριες μας, ειδικά της νεαρής ηλικίας απέδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα αξιοζήλευτη υπευθυνότητα και θέληση για μάθηση είτε βρέθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον (τις σχολικές αίθουσες) είτε μέσω της διαδικασίας της εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης. Η προσφορά της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποτελεί για εμάς μιας πράξη με άμεσο πρακτικό αποτέλεσμα και συγχρόνως συμβολικό. Εκ μέρους των μαθητών/τριών των τάξεων Α', Β', Γ' και Δ' των Δημοτικών Σχολείων της πόλης της Τρίπολης τους ευχαριστούμε θερμά».

Μποροβήλος: «Να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδάκια»

Μέσω βίντεο ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης, κ. Δημήτρης Μακαρούνης έστειλαν το μήνυμα τους για την πρωτοβουλία του ΑΣΤΕΡΑ να μοιράσει σε όλα τα Δημοτικά σχολεία 1.500 μάσκες.

Οι δηλώσεις του κ. Μποροβήλου:

«Ο κ. Μακαρούνης είχε την ευγενή καλοσύνη να είναι σήμερα μαζί μας για να παραλάβει από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μάσκες για τα παιδάκια των δημοτικών Α', Β', Γ' και Δ΄ τάξης για όλα τα σχολεία της Τρίπολης. Θα ακολουθήσουν μάσκες μεγαλύτερου μεγέθους που έχουν παραγγελθεί για τα παιδάκια της Ε' και της ΣΤ'. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δίνει βάση στην κοινωνική εταιρική ευθύνη και συμμετέχει στο πρόβλημα της πανδημίας. Με τις μάσκες αυτές θέλουμε αφενός να δείξουμε πως συμμετέχουμε στο πρόβλημα αυτό καθ' αυτό και αφετέρου να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδάκια που η ψυχολογία τους έχει υποστεί μεγάλο πρόβλημα. Αφού κάνουν μάθημα με μάσκες εκτιμούμε πως θα είναι μια αχτίδα χαράς να φοράνε αυτές τις μάσκες. Έτσι κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ μπορεί να συμμετέχει σε αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα της κοινωνίας και της πόλης μας. Ο κ. Μακαρούνης είναι άνθρωπος που συμμετέχει χρόνια στον αθλητισμό εκτός από την θέση του ως προπονητής και ως αθλητής».

H τοποθέτηση του κ. Μακαρούνη:

«Ευχαριστούμε για την πρόκληση να παραλάβουμε τις μάσκες. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδας μας. Να συνεχίσει να κάνει καλές εμφανίσεις και να δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Εύχομαι να περάσει γρήγορα αυτή η πανδημία και να γυρίσουμε όλοι στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες του ΑΣΤΕΡΑ τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και σε Ευρωπαϊκό. Είναι χαρά μου που παίρνω αυτές τις μάσκες τις οποίες θα τις δώσουμε σε μικρά παιδιά ώστε να αλλάξουμε λίγο την καθημερινότητα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα