Τζίμας: «Διπλά χαρούμενος για γκολ και νίκη, μόνο η εξάδα είναι ο στόχος μας» (vid)

Gazzetta team
Τζίμας: «Διπλά χαρούμενος για γκολ και νίκη, μόνο η εξάδα είναι ο στόχος μας» (vid)

bet365

Διπλά χαρούμενος τόνισε πως ήταν ο Παναγιώτης Τζίμας και για το γκολ που πέτυχε, αλλά φυσικά και γιατί αυτό το τέρμα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του επί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε σημαντική νίκη μέσα στο «Γεντί Κουλέ» επί του ΟΦΗ με 1-0, με τον Παναγιώτη Τζίμα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ. Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης των Αρκάδων ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της NOVA τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ. Όποιος και να το έβαζε και να νικούσαμε θα ήμουν χαρούμενος. Τώρα είμαι διπλά. Μόνο εξάδα είναι ο στόχος μας. Προετοιμαζόμαστε πάντα για τους τρεις βαθμούς και αυτό θα κάνουμε και για το ματς με τον Άρη. Μας λείπει ο Μπαράλες όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα