Φέστα: «Χρειαζόμαστε πόντους, προπόνηση και ενίσχυση»

Φέστα: «Χρειαζόμαστε πόντους, προπόνηση και ενίσχυση»

Gazzetta team
Φέστα: «Χρειαζόμαστε πόντους, προπόνηση και ενίσχυση»

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι «βυσσινί» στη Θεσσαλονίκη, αλλά τόνισε πως δεν αρκεί μόνο αυτή για να σωθεί η ομάδα
Ακόμη μία ήττα γνώρισε απόψε (26/1) η ΑΕΛ, από τον Αρη με 1-0 στη Θεσσαλονίκη, και ο Τζιανλούκα Φέστα δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Χρειαζόμαστε πόντους. Δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες διότι προσπάθησαν, δίνοντας τα πάντα για κάτι θετικό. Χρειαζόμαστε και προπόνηση. Νέα πράγματα για τα οποία έχουμε και μεγάλη πίεση του χρόνου που δεν υπάρχει», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Επίσης πρέπει να αποκτήσουμε παίκτες καθώς ναι μεν στο υπάρχον ρόστερ βλέπουμε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια, όμως θα πρέπει να αυξήσουμε την ποιότητα στην ομάδα για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εγώ πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα