ΑΕΚ: Χωρίς Σάκχοφ, Νεντελτσιάρου με ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός και ο τιμωρημένος Λιβάια

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Χωρίς Σάκχοφ, Νεντελτσιάρου με ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός και ο τιμωρημένος Λιβάια

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή με 22 παίκτες για το ματς με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λιβάια απουσιάζει με κάρτες, εκτός και οι Σάκχοφ και Νεντελτσιάρου.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (17:15) στο ΟΑΚΑ τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, με την Ένωση να ολοκληρώνει την προετοιμασία της με προπόνηση στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης και στη συνέχεια τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει τα 22 ονόματα της αποστολής.

Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Μάρκο Λιβάια, για τον οποίο αναμένεται η απόφαση για το αν θα υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν (όπως δήλωσε και ο Χιμένεθ), έπειτα από την αρνητική απάντηση που έδωσε στο θέμα του συμβολαίου του. Ο Κροάτης επιθετικός πάντως δεν βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι λόγω καρτών, καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει.

Επίσης εκτός έμειναν τόσο ο Σάκχοφ όσο και ο Νεντελτσιάρου. Ο Ουκρανός μέσος προκειμένου να πάρει ανάσες ξεκούρασης και ο Ρουμάνος στόπερ, ο οποίος προφυλάσσεται καθώς ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος έχοντας επιστρέψει μόλις χθες σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Στην κιτρινόμαυρη αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Λάτσι, παρά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όταν και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ επέστρεψαν και οι Χνιντ, Κρίστιτσιτς και Μαχαίρας. Φυσικά εκτός παραμένει ο Μιτάι, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα στα Σπάτα.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που πήρε στο ξενοδοχείο ο Χιμένεθ είναι οι εξής: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα