Χωρίς Κρέσπο στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ (pic)

Gazzetta team
Χωρίς Κρέσπο στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Χωρίς τον Χοσέ Κρέσπο θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς ο 33χρονος αμυντικός δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (27/01, 19:30) και ο Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Από τα ονόματα της αποστολής απουσιάζει αυτό του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσειςπου δέχθηκε στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Το σερί του Γενάρη φέρνει ένα ακόμα ντέρμπι για τον Δικέφαλο, αυτή τη φορά στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα με στόχο τη νίκη προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να μετουσιώσει σε βαθμούς την αγωνιστική του βελτίωση στους τελευταίους αγώνες.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι στο Φάληρο, η μοναδική ουσιαστικά με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (26.01) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την απαραίτητη ενεργοποίηση ενόψει του επικείμενου αγώνα, με δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ στο υπόλοιπο είχαμε μαθήματα τακτικής με τους προπονητές να δείχνουν στους παίκτες τι θέλουν να δουν από αυτούς στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» .

Ο Χοσέ Κρέσπο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, όπως και ο τραυματίας Ενέα Μιχάι , που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν για Αθήνα είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , ΕλΚαντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα