Ατρόμητος: «Ζητήσαμε από τον Κλάτενμπεργκ διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες μας»

Ατρόμητος: «Ζητήσαμε από τον Κλάτενμπεργκ διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες μας»

Gazzetta team
Ατρόμητος: «Ζητήσαμε από τον Κλάτενμπεργκ διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες μας»

bet365

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Γιώργου Σπανού με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ατρόμητος, οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου τόνισαν τη στήριξη στο πρόσωπο του Αγγλου αρχιδιαιτητή και στο έργο του, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Γιώργος Σπανός, λίγες ημέρες νωρίτερα, ζήτησε συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ ώστε να του μεταφέρει τα παράπονά του, για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και για άλλα παιχνίδια της φετινής περιόδου στα οποία οι Περιστεριώτες θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου και η Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κάτια Κοξένογλου συναντήθηκαν με τον Κλάτενμπεργκ τονίζοντας του πως το μοναδικό αίτημα τους είναι να υπάρχει 50-50 σε όλους του αγώνες της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, Γιώργου Σπανού και της Αντιπροέδρου, Κάτιας Κοξένογλου.

Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Κλάτενμπεργκ οι άνθρωποι του Ατρομήτου τόνισαν τη στήριξη στο πρόσωπό του και στο έργο του, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

Το μόνο αίτημα που υπήρξε ενόψει της τελικής ευθείας που μπαίνει το πρωτάθλημα, είναι να μεριμνήσει ώστε η ομάδα μας να έχει διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες της».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα