Ο Σωκράτης ήταν 74 φορές συμπαίκτης με Μήτρογλου και 102 με τον Καγκάβα!

Ο Σωκράτης ήταν 74 φορές συμπαίκτης με Μήτρογλου και 102 με τον Καγκάβα!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σωκράτης ήταν 74 φορές συμπαίκτης με Μήτρογλου και 102 με τον Καγκάβα!

bet365

Και όμως οι τρεις χειμερινές μεταγραφές των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη έχουν σύνδεση μεταξύ τους με τον Σωκράτη να έχει υπάρξει συμπαίκτης με Μήτρογλου αλλά και Καγκάβα!

Στην καριέρα του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει συνεργαστεί με κορυφαίους παίκτες αλλά και προπονητές. Έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα, όπως το ιταλικό, το γερμανικό και το αγγλικό και φυσικά οι παραστάσεις και οι εμπειρίες του είναι μεγάλες.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο νέος στόπερ του Ολυμπιακού τις περισσότερες φορές που έχει υπάρξει συμπαίκτης με κάποιον είναι με τον Ομπαμεγιάνγκ (223 φορές μαζί σε 2 ομάδες, τη Ντόρτμουντ και την Άρσεναλ) και ακολουθούν οι Πίζτσεκ (136) και Μιχιταριάν (131).
Από εκεί και πέρα όμως το αξιοσημείωτο είναι πως ο Σωκράτης έχει υπάρξει συμπαίκτης με τα άλλα δύο δυνατά ονόματα του Γενάρη στις «ελληνικές» χειμερινές μεταγραφές. Τον Ιάπωνα Σίνζι Καγκάβα που κλείνει στον ΠΑΟΚ και τον Κώστα Μήτρογλου που έκλεισε στον Αρη.
Ο Καγκάβα έχει παίξει μαζί με τον Σωκράτη σε 102 παιχνίδια σε μία ομάδα (Ντόρτμουντ). Μάλιστα είναι ο 7ος παίκτης με τον οποίο έχει συνυπάρξει περισσότερο από κάθε άλλον ο νεοαποκτηθείς μπακ του Ολυμπιακού. Στη σχετική λίστα βρίσκουμε και τον Κώστα Μήτρογλου με τον οποίο φυσικά ήταν μαζί στην Εθνική. Έχουν παίξει μαζί σε 74 αγώνες (σε επίπεδο U19, U21 και Εθνικής ανδρών) ενώ υπάρχει και ο φίλος του, Βασίλης Τοροσίδης, με τον οποίο έχουν αγωνιστεί μαζί στην Εθνική 66 φορές.
Ο Μητρογκόλ και ο Τοροσίδης βρίσκονται μάλιστα στην πρώτη 20άδα των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει παίξει τους περισσότερους αγώνες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο οι τρεις αυτές μεταγραφές σχετίζονται η μία με την άλλη. Και ενώ είναι λογικό ο Σωκράτης να ξέρει καλά τον Μήτρογλου με τον Καγκάβα δεν είναι κάτι αναμενόμενο. Ο Καγκάβα από την άλλη έχει τεθεί αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας με την Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα