ΑΕΛ: Παίρνει τον 26χρονο Μολδαβό Γκράουρ, μένουν τα τυπικά για Μουκάντζο, Γιακιμόφσκι (vids)

ΑΕΛ: Παίρνει τον 26χρονο Μολδαβό Γκράουρ, μένουν τα τυπικά για Μουκάντζο, Γιακιμόφσκι (vids)

Γιώργος Ντυμένος
ΑΕΛ: Παίρνει τον 26χρονο Μολδαβό Γκράουρ, μένουν τα τυπικά για Μουκάντζο, Γιακιμόφσκι (vids)

bet365

Οι κινήσεις της ΑΕΛ στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι συνεχίζονται, με τους... βυσσινί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr να αποκτούν και τον 26χρονο Μολδαβό δεξιό μπακ, Ντίνου Γκράουρ. Τα τυπικά μένουν για Μουκάντζο και Γιακιμόφσκι.

Τα περιθώρια για την ΑΕΛ όσον αφορά την παραμονή της στην Super League Interwetten στενεύουν, με τους Θεσσαλούς να είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 8 βαθμούς. Οι... βυσσινί στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο προσπαθούν να ενισχυθούν για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα αποκτήσουν και τον Μολδαβό δεξιό μπακ, Ντίνου Γκράουρ.

Ο 26χρονος θα αποκτηθεί με συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών, έχει ρουμάνικες ρίζες και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ζίμπρου Σισινάου, όπου την τριετία 2013-16 είχε 28 συμμετοχές χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα. Η επόμενη ομάδα της καριέρας του ήταν η Μιλσάμι Ορχέι με την οποία αγωνίστηκε για 80 ματς σκοράροντας και 3 φορές. Τελευταίος σταθμός η Άστρα με την οποία είχε 8 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει. Ο Γκράουρ είναι διεθνής με την Μολδαβία, καθώς έχει παίξει 12 φορές στην Κ21 με 1 γκολ και 15 στην ανδρών. Με τους άνδρες μάλιστα ήταν και στο πάγκο κόντρα στην Εθνική μας ομάδα.

Πέρασε ιατρικά και εργομετρικά και υπογράφει ο Μουκάντζο, τελειώνει και του Γιακιμόφσκι

Όσον αφορά τις άλλες δύο περιπτώσεις παικτών, σήμερα πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά ο Μπένζαμιν Μουκάντζο και αύριο Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί, με τον Καμερουνέζο επιθετικό για τον οποίο είχαμε γράψει στο gazzetta.gr να είναι ο παίκτης που από την ΑΕΛ περιμένουν να τους λύσει το τεράστιο πρόβλημα που έχουν στο σκοράρισμα.

Τέλος μόνο τα τυπικά έχουν μείνει και για τον Νίκολα Γιακιμόφσκι. O 30χρονος αριστερός μπακ που είχε περάσει από την Λάρισα και το δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19, επιστρέφει και θα υπογράψει συμβόλαιο 1.5 έτους. Ο παίκτης είναι προσωπική επιλογή του Τζιανλούκα Φέστα, με τον Ιταλό να ήταν αυτός που τον είχε αποκτήσει και την πρώτη φορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα