Μαρινάκης για Σωκράτη: «Πληρώσαμε κάτι παραπάνω για την αξία ενός παίκτη που πρέπει να σέβονται όλοι» (vid)

Μαρινάκης για Σωκράτη: «Πληρώσαμε κάτι παραπάνω για την αξία ενός παίκτη που πρέπει να σέβονται όλοι» (vid)

Gazzetta team
Μαρινάκης για Σωκράτη: «Πληρώσαμε κάτι παραπάνω για την αξία ενός παίκτη που πρέπει να σέβονται όλοι» (vid)

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν παρών στην υπογραφή του συμβολαίου του Παπασταθόπουλου και μίλησε για τον έμπειρο σέντερ μπακ.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στο MEGA στο περιθώριο των υπογραφών του Σωκράτη επισήμανε για:
Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στον Ολυμπιακό: Τον Σωκράτη τον είχα γνωρίσει πριν από τρία χρόνια στο Λονδίνο. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση ως άνθρωπος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολυτέλεια να έχουμε παίκτες με τόσο μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη (όπως ο Σωκράτης). Μας έχει τιμήσει ως χώρα. Εμείς κάθε μέρα 'χτίζουμε'. Από τη στιγμή που έχουμε διαφορά μεγάλη με τους αντιπάλους μας δεν σταματάμε να επενδύουμε σε προσωπικότητες και παίκτες όπως ο Σωκράτης.
Βλέπουμε την πορεία στην Ευρώπη και το μέλλον και θέλουμε και τα επόμενα χρόνια να είναι δημιουργικά και γεμάτα επιτυχίες. Είναι μία εύκολη απόφαση να πληρώσεις και κάτι παραπάνω για να επιβραβεύσεις την αξία του κάθε παίκτη και ενός τέτοιου παίκτη. Θα πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και παίκτες που έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη (όπως ο Σωκράτης). Να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε και τι γράφουμε.
Τις συνθήκες που βρήκε ο Σωκράτης και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν: Τα χρήματα παίζουν τον ρόλο τους. Όμως ο παίκτης έρχεται και βλέπει τις εγκαταστάσεις και τους συμπαίκτες του. Δεν είναι μόνο τα χρήματα για έναν παίκτη. Παίζουν το ρόλο τους, αλλά από εκεί πέρα, βλέπει το περιβάλλον, βλέπει τις εγκαταστάσεις βλέπει την προοπτική τους συμπαίκτες του, την οργάνωση και πράττει ανάλογα​. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μαρινάκης: «Τον Σωκράτη τον έχω γνωρίσει πριν τρία χρόνια στο Λονδίνο και ειλικρινά μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση σαν άνθρωπος, αλλά ξέρετε στην Ελλάδα δεν έχουμε πολυτέλεια από ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μια πολύ μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη.
Και ο Σωκράτης είναι από τους λίγους Έλληνες που μας έχει τιμήσει σαν χώρα και στην Εθνική ομάδα και κρατάει τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου ψηλά στην Ευρώπη, παίζοντας σε πολύ μεγάλες ομάδες με μεγάλες επιτυχίες.
Εμείς κάθε μέρα χτίζουμε, επειδή έχουμε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μας δεν σταματάμε να επενδύουμε στην ομάδα μας. Επίσης, προσωπικότητες και ποδοσφαιριστές όπως ο Σωκράτης είναι καλό να είναι κοντά μας. Δεν βλέπουμε μόνο το φετινό πρωτάθλημα, βλέπουμε την Ευρώπη. Βλέπουμε το μέλλον και πιστεύω τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Σωκράτη θα είναι δημιουργικά χρόνια, γεμάτα επιτυχίες. Γι' αυτό λοιπόν ήταν μια εύκολη απόφαση. Να πληρώσεις και κάτι παραπάνω, γιατί χρειάζεται πολλές φορές να επιβραβεύεις την αξία κάθε ποδοσφαιριστή και αυτό πράξαμε. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Θα πρέπει στην Ελλάδα, και αυτό είναι πολύ σημαντικό, να σεβόμαστε. Αξίες και ποδοσφαιριστές που έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέμε και τι γράφουμε και να σεβόμαστε. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, παίζουν το ρόλο τους, αλλά από εκεί και πέρα βλέπει το περιβάλλον, βλέπει τις εγκαταστάσεις, βλέπει την προοπτική, τους συμπαίκτες του, την οργάνωση και πράττει ανάλογα. Το καλό είναι, όσα λιγότερα συζητάμε σήμερα, τόσο περισσότερα να δούμε μέσα στο γήπεδο».
data-height="330" data-integration-id="eexbs13jsegihuu" data-playlist-id="v-c8sgfs6ymvw9-sf" data-width="588">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα