Καστάνιος: «Με εξέπληξε το ολοκληρωτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο του ΟΦΗ» (vid)

Καστάνιος: «Με εξέπληξε το ολοκληρωτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο του ΟΦΗ» (vid)

Gazzetta team
Καστάνιος: «Με εξέπληξε το ολοκληρωτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο του ΟΦΗ» (vid)

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ είχε την πρώτη γνωριμία με την ομάδα, έκανε την πρώτη του προπόνηση και μίλησε για τη μετακίνησή του στο Ηράκλειο.

Ο Λουκ Καστάνιος ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Πήγε στο προπονητικό κέντρο, γνώρισε το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες, πραγματοποιώντας και την πρώτη του προπόνηση. Έπειτα ο 28χρονος Ολλανδός φορ μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV τονίζοντας πως τον έχει εκπλήξει το επιθετικό και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο της ομάδας. Ευχαρίστησε την οικογένεια Σαμαρά για την εμπιστοσύνη και ανέφερε πως θα προσπαθήσει να βάλει όσα περισσότερα γκολ γίνεται για να βοηθήσει τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του.

«Με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού με ολοκληρωτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Για έναν επιθετικό αυτό είναι τόσο αρμονικό που μοιάζει με μουσική. Η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαμαρά για την εμπιστοσύνη. Η ομάδα διαθέτει νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που είναι ποιοτικοί. Είδα το ματς με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα έπαιξε καλά, είχε τον έλεγχο και την κατοχή και με λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να νικήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Καστάνιος και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και θετικοί και με όλους τους ταλαντούχους παίκτες και με τον τρόπο που παίζουμε το αποτέλεσμα θα έρθει σίγουρα στο τέλος. Όλοι με ρωτάνε πόσα γκολ θα βάλω. Θέλω να βάλω όσα περισσότερα μπορώ και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα