Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μπαράλες, Βαλιέντε και Κώτσιρα κόντρα σε ΟΦΗ

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Χωρίς Μπαράλες, Βαλιέντε και Κώτσιρα κόντρα σε ΟΦΗ

bet365

Ακόμα τρεις απουσίες εκτός των γνωστών, Ιγκλέσιας και Γκόμεζ θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μπαράλες, Βαλιέντε και ο τραυματίας Κώτσιρας.

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο Αστέρας Τρίπολης αύριο Τρίτη (17:15) για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Συγκεκριμένα ο Μίλαν Ράσταβατς εκτός των τραυματιών Ιγκλέσιας και Γκόμεζ, δεν θα έχει μαζί του ούτε και τους τιμωρημένους Μπαράλες, Βαλιέντε και τον τραυματία (αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον μηρό) Κώτσιρα.

Αναλυτικά την αποστολή των Αρκάδων για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Σουάρεθ, Πέπε Καστάνο, Αλβάρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Καπίγια, Λέο Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόγκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Λουίς Φερνάντες, Ρεγκίς, Αλί Μπαμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα