Λαμία: Ανακοίνωσε τον Τζέιμς Μανρέκαρ (pic)

Gazzetta team
Λαμία: Ανακοίνωσε τον Τζέιμς Μανρέκαρ (pic)

bet365

Ο 27χρονος Καναδός στόπερ έγινε και επίσημα παίκτης της Λαμίας, που τον απέκτησε με τη μορφή του δανεισμού από τη Μίντιλαντ
Κάτοικος Λαμίας και επίσημα έγινε σήμερα (25/1) ο Μανρέκαρ Τζέιμς, καθώς η ομάδα επισημοποίησε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού από τον Καναδά. Ο οποίος ήρθε στη χώρα μας με τη μορφή του δανεισμού από τη Μίντιλαντ που ανήκε.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27χρονου Καναδού, σέντερ μπακ, Manjrekar James με τη μορφή δανεισμού από τη Midtjylland, με την οποία είχε φέτος σημείωσε 6 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε FC Fredericia (Δανία), Vasas FC, Diósgyőr, Pécsi MFC ( Ουγγαρία) και Sigma FC (Καναδάς). Επίσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Ο James μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα της Λαμίας. Θα βάλω τα δυνατά μου να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν καλύτερος και να πετύχει η ομάδα το στόχο της παραμονής της στην κατηγορία που είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα να το πετύχουμε!“

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα