Τζακερόνι στο gazzetta.gr για Καγκάβα: «Ποιοτικός παίκτης με αντοχές, ενδιαφέρουσα κίνηση του ΠΑΟΚ»

Τζακερόνι στο gazzetta.gr για Καγκάβα: «Ποιοτικός παίκτης με αντοχές, ενδιαφέρουσα κίνηση του ΠΑΟΚ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Τζακερόνι στο gazzetta.gr για Καγκάβα: «Ποιοτικός παίκτης με αντοχές, ενδιαφέρουσα κίνηση του ΠΑΟΚ»

bet365

O πρώην τεχνικός των Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους, αλλά και της εθνικης Ιαπωνίας, Αλμπέρτο Τζακερόνι μίλησε στο gazzetta.gr για τον Σίντζι Καγκάβα και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ με καθυστέρηση λίγων μηνών έθεσε σε εφαρμογή το πλάνο απόκτησης του Σίντζι Καγκάβα.

Ο 31χρόνος μεσοεπιθετικός με παρακαταθήκη την σπουδαία καριέρα του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ως ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Γιούργκεν Κλοπ, έγραψε επίσης ιστορία καθώς αποτέλεσε τον πρώτο Ιάπωνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο έμπειρος άσος, ο οποίος αποδεσμεύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από την Σαραγόσα, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ιάπωνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ιαπωνίας 97 φορές σημειώνοντας 31 γκολ.

Ο Καγκάβα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων υπό τις οδηγίες του Αλμπέρτο Τζακερόνι για μια τετραετία (2010-14) κατακτώντας το Κύπελλο Ασίας, αλλά και την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία.

Ο 67χρονος τεχνικός, ο οποίος μεταξύ άλλων εργάστηκε σε Μίλαν (κατέκτησε το σκουντέτο το 1999 και ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προπονητής στην Ιταλία), Ίντερ, Γιουβέντους, Λάτσιο και Ουντινέζε μίλησε στο gazzetta.gr για τον Σίντζι Καγκάβα και την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

«Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο και τι μπορεί να κάνει για την ομάδα του. Γνωρίζω τις δυνατότητες του», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στα ατού του Καγκάβα.

«Είναι ένας πολύ δυναμικός ποδοσφαιριστής με αντοχές και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Η ποιότητα του με την μπάλα στα πόδια είναι αδιαμφισβήτητη».

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ιαπωνίας αναφέρθηκε και στη θέση που ταιριάζει περισσότερο στον Καγκάβα.

«Ο Καγκάβα είναι έμπειρος παίκτης με παραστάσεις, ο οποίος σε όποια θέση και αν χρησιμοποιηθεί θα ξεχωρίσει. Άλλωστε είναι ταχύς και έχει έφεση στις ασίστ. Μπορεί να βγάλει με κάθε τρόπο μπαλιές που θα φέρουν την ομάδα του κοντά στο γκολ».

Ο Τζακερόνι παράλληλα διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει τον βαθμό ετοιμότητας του πρώην παίκτη του προκειμένου να μιλήσει με βεβαιότητα για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί προκειμένου ο Καγκάβα να δείξει την κλάση του στον ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μια ενδιαφέρουσα κίνηση με την απόκτηση του, όμως για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αυτή την στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Καγκάβα για να σας πω σε ποιο βαθμό μπορεί να προσφέρει στην ελληνική ομάδα».

Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ του Σίντζι Καγκάβα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα