Παναθηναϊκός: Δεύτερος σε βαθμούς μετά την πρώτη του νίκη!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Δεύτερος σε βαθμούς μετά την πρώτη του νίκη!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πει κανείς ότι πραγματοποιεί... πορεία πρωταθλητισμού από την ημέρα που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Interwetten!
Μπιλμπάο - Χετάφε: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+

Οι «πράσινοι» του Λάζλο Μπόλονι μετά το καταστροφικό ξεκίνημα στη σεζόν και την χειρότερη, ιστορικά, επίδοση σε έναρξη αγωνιστικής περιόδου έχοντας μείνει για πέντε ματς δίχως νίκη, κατάφεραν να βρουν μια κάποια συνέπεια στις εμφανίσεις τους, δίχως να λείπουν φυσικά τα σκαμπανεβάσματα και τα πισωγυρίσματα.

Η ομάδα έφτασε μέσα στο 2021 να είναι αήττητη και να έχει τέσσερις διαδοχικές νίκες αφού μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης ήρθαν «τρίποντα» κόντρα σε Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ, Άρη και ΟΦΗ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά τις γιορτές ήταν τρομερά δύσκολο με απουσίες και προβλήματα με τον κορονοϊό, ωστόσο, το «τριφύλλι» κατάφερε να συγκεντρώσει 13 βαθμούς από τα πέντε ματς που έχει δώσει μέχρι και αυτή τη στιγμή στο νέο έτος...

Η αλήθεια είναι πως από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League Intewetten, στο δεύτερο παιχνίδι του Λάζλο Μπόλονι (δεν υπολογίζουμε το ματς με τον Βόλο μιας και ήταν μόλις 2 μέρες στην ομάδα) στον πάγκο του συλλόγου, έχοντας καθοδηγήσει τους παίκτες του με ελάχιστες μέρες θητείας στο 1-1 απέναντι στον Βόλο, οι «πράσινοι» κάνουν... πορεία πρωταθλητισμού!

Μόνο ο Ολυμπιακός προπορεύεται

Για την ακρίβεια, στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 28 βαθμούς, έχοντας υποστεί μόλις τρεις ήττες (με Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και εκτός έδρας από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ), ενώ, ο Αστέρας Τρίπολης τον κράτησε στο 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το 2021.

Η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας είναι η δεύτερη καλύτερη στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας όπως διαμορφώθηκε μετά και το πέρας της 18ης αγωνιστικής.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει καταφέρει στα ίδια, 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια να πάρει τους περισσότερους βαθμούς απ' όλους τους υπόλοιπους, φτάνοντας στους 35, με έναρξη το εκτός έδρας 2-0 επί του ΟΦΗ στις 8/11, χάνοντας βαθμούς μονάχα με την ΑΕΚ (1-1) στο ΟΑΚΑ και με τον ΠΑΟΚ (1-1) στην Θεσσαλονίκη.

Σε απόσταση αναπνοής ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πιο χαμηλά ο Άρης

Η «Ένωση» ξεκινώντας από την του Νοέμβρη για να μετρήσουμε 13 ματς και για εκείνη, έχει καταφέρει να πάρει 27 βαθμούς. Ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και αυτή με τον Βόλο (2-2) στην Αθήνα, έφυγε με άδεια χέρια και από το «Γ.Καραϊσκάκης» με το τελικό 3-0 των Πειραιωτών, ενώ, το βράδυ της Κυριακής έμεινε στο 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του βορρά» από την 1/11 και το 3-1 στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, έχει χάσει βαθμούς με την ήττα (1-0) από τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης), στην Λάρισα (1-1), στο Περιστέρι με το 3-2 από τον Ατρόμητο στο φινάλε, έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό και στο 2-2 με την ΑΕΚ στην 18η «στροφή».

Απολογισμός, στους 27 βαθμούς, όπως και η ομάδα του Χιμένεθ στα ίδια 12 τελευταία ματς.

Όσο για τον Άρη, βρίσκεται ακόμα πιο χαμηλά στους 23 βαθμούς στις 13 πιο πρόσφατες αγωνιστικές, ξεκινώντας από το εκτός έδρας 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στην συμπρωτεύουσα.

Ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό, είχε το 2-2 με τον Ατρόμητο, ηττήθηκε και από την Λαμία με σκορ 2-0, ενώ, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς πήρε μόνο μια νίκη! Είχε το 0-0 με τον ΠΑΣ, οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός επιβλήθηκαν 1-0 στην Θεσσαλονίκη, ενώ, η ομάδα του Μάντζιου πήρε με το γκολ του Ιωάννου τους τρεις βαθμούς στην Ριζούπολη, το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα