Τα «μαγικά» του Καγκάβα με την Σαραγόσα (vid)

Τα «μαγικά» του Καγκάβα με την Σαραγόσα (vid)

Gazzetta team
Τα «μαγικά» του Καγκάβα με την Σαραγόσα (vid)

bet365

Τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος προβάρει ο Σίντζι Καγκάβα, καθώς το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο 31χρονος Ιάπωνας επιθετικός αναμένεται σήμερα (25/01) στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» κι αν δεν προκύψει πρόβλημα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Καγκάβα είχε μια εκπληκτική πρώτη θητεία τη διετία 2010-2012 και οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δαπανήσει 18 εκατομμύρια ευρώ το 2012 για να τον κάνει δικό της. Με τους «κόκκινους διαβόλους» κατέγραψε 57 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ και 10 ασίστ.

Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στους Βαυαρούς, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 216 συμμετοχές, 60 γκολ και 55 ασίστ! Το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησε η Σαραγόσα και στην Ισπανία πέτυχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 36 εμφανίσεις.

Στο παρελθόν έχει περάσει επίσης από Μπεσίκτας (14 συμ., 4 γκολ, 2 ασίστ) και Κερέζο Οσάκα (127 συμ., 57 γκολ 17 ασίστ).

Δείτε τα κατορθώματα του Ιάπωνα με τη φανέλα της Σαραγόσα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα