Γκαρσία: «Μας στοίχισαν τα λάθη αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουμε» (vid)

Gazzetta team
Γκαρσία: «Μας στοίχισαν τα λάθη αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουμε» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας ωστόσο πως οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν και να μην χάσουν το ματς.

Ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των «δικεφάλων», με την ΑΕΚ να προηγείται δύο φορές και τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει επίσης δύο. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε σχετικά: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Στο επιθετικό κομμάτι δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα παιχνίδια. Κάποια λάθη που κάναμε μας στοίχισαν, ωστόσο σίγουρο το θετικό είναι ότι η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, όχι τόσο με καλό ποδόσφαιρο, για να ισοφαρίσει και τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Η ΑΕΚ είναι στιβαρή ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, δυσκολεύεσαι να της κάνεις φάσεις, παίζει για να κρατήσει το μηδέν. Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι, έκλεισαν καλά τον κεντρικό άξονα και δεν βρίσκαμε τις επιθετικές λύσεις που θέλαμε».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Το πιο σημαντικό είναι να γίνει αποκατάσταση, μετά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε σήμερα από τα παιδιά και σωματικά και ψυχολογικά από τη στιγμή που βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάμε στο επόμενο ντέρμπι».

Για τις μεταγραφές: «Όταν έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές έρχονται να δώσουν το κάτι παραπάνω. Πρέπει γρήγορα να προσαρμοστούν στην ομάδα και το στυλ της. Όταν έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν εμπειρία μπορεί να κάνουν λάθη επειδή δεν έχουν εμπειρία. Δεν το λέω για τον Περέιρα. Είμαι ικανοποιημένος μαζί του. Με όλους μπορεί να συμβεί. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα