ΑΕΚ: Με Λιβάια στην κορυφή και αριστερά τον Μάνταλο κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με Λιβάια στην κορυφή και αριστερά τον Μάνταλο κόντρα στον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιλέγει το 4-3-3, με τον Σάκχοφ να ξεκινάει στο κέντρο, τον Μάνταλο στο αριστερό άκρο και τον Λιβάια στην κορυφή της επίθεσης.

Ο τεχνικός της Ένωσης επαναφέρει τον Αθανασιάδη στο τέρμα, ενώ την τετράδα της άμυνας αποτελούν οι Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας και Μπακάκης καθώς ο Χιμένεθ έκρινε πως ο Τσιγκρίνσκι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για να ξεκινήσει το ματς.

Στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο είναι τελικά ο Σάκχοφ που επιλέγεται αντί του Σιμάνσκι.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ξεκινάει τελικά ο Μάνταλος, στο δεξί όπως αναμενόταν ο Λιβάι Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Χιμένεθ επιλέγει τον Λιβάια, αφήνοντας Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα στον πάγκο.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα