Μαρτίνς: «Μας άρεσε ο Μπρούμα, άρπαξε την ευκαιρία του ο Ανδρούτσος» (vid)

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Μας άρεσε ο Μπρούμα, άρπαξε την ευκαιρία του ο Ανδρούτσος» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στάθηκε και στους Μπρούμα και Ανδρούτσο.
Ο Μαρτίνς επισήμανε στη NOVA για:
Τον αγώνα με τον Ατρόμητο και το τι κρατάει και τι όχι και τους Μπρούμα και Ανδρούτσο: Δεν μας άρεσε η έλλειψη αποτελεσματικότητας. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν πιο νευρικοί και αγχωμένοι γιατί δεν είχαμε αποτελεσματικότητα στις πολλές ευκαιρίες. Ήταν μία νίκη που αξίζει ο Ολυμπιακός και μου άρεσε η μαχητικότητά μας. Όλη η ομάδα μου άρεσε πολύ. Και ο Μπρούμα μας άρεσε πολύ. Αντιμετωπίσαμε τον Ατρόμητο με τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας μαζί και στον Μπρούμα. Ναι άρπαξε την ευκαιρία ο Ανδρούτσος και μας δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Τα ματς με ομάδες όπως ο Ατρόμητος: Παιχνίδια με Ατρόμητο, Άρη και ΟΦΗ είναι σημαντικά και το να κερδίζεις παιχνίδια με αυτούς τους αντιπάλους είναι πολύ σημαντικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα