Κάναντι, Λάζαρος, Γούτας θέλουν πάση θυσία να σταματήσουν τον Ολυμπιακό!

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Κάναντι, Λάζαρος, Γούτας θέλουν πάση θυσία να σταματήσουν τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος προσεγγίζει στο blog του στο gazzetta με τον δικό του τρόπο το κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.
bwin - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! |21+

Λογικό είναι να φουντώνει το ενδιαφέρον για τις μεταγραφές, καθότι σε οκτώ ημέρες (1η Φλεβάρη το βράδυ) τελειώνει το παζάρι.

Ο Ολυμπιακός όπως έχετε αντιληφθεί από τα ρεπορτάζ, θα κάνει μία με δύο πολύ καλές προσθήκες, για πίσω (οι υπογραφές απομένουν με Σωκράτη) και για μπροστά (παίζει δυνατά του Γκοζίτσκι, όμως γενικά αυτό το θέμα είναι ανοιχτό), αλλά τούτη την στιγμή σημασία έχει να περάσει με διπλό από το Περιστέρι, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες και το Περιστέρι μία από τις πιο δύσκολες έδρες για τον Ολυμπιακό, σε κάθε πρωτάθλημα! Το δε σημερινό παιχνίδι αποκτάει άλλη διάσταση, με την παρουσία κάποιων προσώπων στον Ατρόμητο, που θέλουν για δικούς τους λόγους να σταματήσουν τον Ολυμπιακό. Να του σπάσουν το αήττητο η, έστω να του ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία προς τον τίτλο.

Κατ΄ αρχάς ο προπονητής του, ο Κάναντι, που αποτελεί κοινό μυστικό ότι «βλέπει» τον εαυτό του κάποιο στιγμή στον πάγκο μίας μεγάλης ελληνικής ομάδας, γιατί όχι και του Ολυμπιακού. ο Αυστριακός ξέρει ότι έχοντας ήδη φέτος νίκη (3-2 μέσα) κι ισοπαλία (1-1 έξω) με τον ΠΑΟΚ και νίκη (1-0) με την ΑΕΚ, εάν κερδίσει η, κόψει βαθμούς και από τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του στην πιάτσα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, και στην προηγούμενη θητεία του στον Ατρόμητο είχε «κάψει» όλους τους μεγάλους, μεταξύ άλλων κερδίζοντας τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη (1-0) και φέρνοντας ισοπαλία (2-2) στο Περιστέρι, όπου τον κέρδιζε έως το 90ο λεπτό…

Ο Λάζαρος είναι ένας άλλος «παρονομαστής» του αγώνα. Μπορεί να έχουν περάσει τα χρόνια, αλλά είδαμε ότι με δικό του γκολ ο Ατρόμητος κέρδισε στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟ, με δικό του πέναλτι (κέρδισε κι εκτέλεσε) μείωσε 1-2 στην ήττα από την ΑΕΚ (επίσης στο ΟΑΚΑ) και από δικές του ενέργειες ο Ατρόμητος «γύρισε» στο Περιστέρι το ματς με τον ΠΑΟΚ! Για όσους δεν το ξέρουν, ο Χριστοδουλόπουλος ενώ έφυγε από τον Ολυμπιακό έχοντας πολύ καλή σχέση με το κλαμπ, δεν θέλει ούτε να ακούει για τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι περιμένει πώς και πώς το σημερινό παιχνίδι. Να θυμίσω ότι στον α΄ γύρο, στο Καραϊσκάκη, είχε μπει αλλαγή στα τελευταία λεπτά, με τον Ατρόμητο να παίζει με παίκτη λιγότερο και να χάνει με σκορ και μόνος του προκάλεσε τόσους κινδύνους που δεν είχε όλη η ομα΄δα του μαζί στο προηγούμενο διάστημα!

Ο Γούτας είναι μία άλλη περίπτωση. Αφενός μεν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από την Ξάνθη, αλλά δεν φόρεσε ποτέ την «ερυθρόλευκη» φανέλα, αφού δίνονταν μόνο ως δανεικός, ώσπου τελικά έμεινε ελεύθερος. Αφετέρου δε τώρα φέρεται να έχει κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι με την ΑΕΚ, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την παρουσία του σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει με τον Ατρόμητο εναντίον του Ολυμπιακού ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, ενώ γενικά φέτος κάνει πραγματικά μία πολύ καλή σεζόν.

Ο Ατρόμητος, με πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ (Χαρίσης) και της ΑΕΚ (Γκάλο) και με γενικά ομάδα κομμένη και ραμμένη για παιχνίδια με πιο δυνατούς αντιπάλους, θα είναι ξεκάθαρα ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Ακόμη και σε διοικητικό επίπεδο, καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Σπανός θέλει μία επιτυχία ακόμη επί του Ολυμπιακού.

Γνωρίζουμε λοιπόν πάνω κάτω πώς θα εμφανιστεί ο Ατρόμητος, από πλευράς διάθεσης να σταματήσει τον πρωταθλητή Ελλάδας. Το θέμα πλέον είναι πώς θα εμφανιστεί ο ίδιος ο Ολυμπιακός, πόσο έτοιμος δηλαδή θα είναι για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο και να τον ξεπεράσει. Ας είμαστε ρεαλιστές, η εικόνα του στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μόνο πειστική δεν ήταν σε πολύ μεγάλα διαστήματα:

Στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ήταν σε χαμηλές στροφές σε όλο το ματς κι απλά τις ανέβασε λίγο για 15 λεπτά μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων για να έρθει το τελικό 2-1 υπέρ του…

Με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο β΄ ημίχρονο ήταν απογοητευτικός και θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος που έφυγε με το 1-1…

Με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη είχε μία μέτρια παρουσία σε ολόκληρο το 90λεπτο, με τη νίκη να έρχεται στο τελευταίο λεπτό, στο ίδιο στο οποίο είχε αποφευχθεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ…

Αν δεν ανεβάσει την απόδοση του σήμερα στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, δεν μπορώ να δω πώς θα πάρει το τρίποντο από τον Ατρόμητο. Και για να πάω ένα βήμα πιο πέρα, δεν μπορώ να δω και πώς θα μεταμορφωθεί την Τετάρτη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Πρέπει από σήμερα να επιστρέψει στα καλά του…

Άσχετο: Ανακοινώθηκε ο Ζαγαρίτης από την Πάρμα, για να σταματήσει κι η ψιθυρολογία ότι ο…Ολυμπιακός ήταν πίσω από την άρνηση του μικρού να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Και να υπενθυμίσω ότι για τόσους και τόσους παίκτες είχε ακουστεί ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τους πάρει, αλλά δεν πήρε κανένα, ούτε τους Ινσούα, Γιόχανσον (για εμένα κακώς δεν απέκτησε τον Σουηδό), ούτε τους Βαγιαννίδη, Ζαγαρίτη, ούτε τους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Μολέδο. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.