Παναθηναϊκός: «Ζεστός» για Ραμπιού! (vid)

Παναθηναϊκός: «Ζεστός» για Ραμπιού! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Ζεστός» για Ραμπιού! (vid)

bet365

Στην τελική ευθεία για μεταγραφή αμυντικού μέσου μπαίνει ο Παναθηναϊκός και ο διεθνής Γκανέζος Μοχάμεντ Ραμπιού είναι ψηλά στη λίστα του Πιερ Ντρεοσί, με τον οποίο είχε συνεργαστεί πέρυσι στην Paris FC.

Εντός των επόμενων ημερών - ίσως μέχρι και τη Δευτέρα - να έχει κλείσει ο Παναθηναϊκός τον αμυντικό χαφ που αναζητεί και ένας από τους βασικούς υποψήφιους σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr είναι ο διεθνής Γκανέζος Μοχάμεντ Ραμπιού.

Ο 31χρονος πανύψηλος (1.88 μ.) δυναμικός αμυντικός χαφ ανήκει στη ρωσική Tambov, έχει παίξει μόνο σε δύο ματς εφέτος και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο. Πέρυσι είχε συνεργαστεί με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πιερ Ντρεοσί, στην Paris FC (18 συμμετοχές), ενώ τα προηγούμενα χρόνια (από το 2014 έως το 2019) είχε περάσει από Κράσνονταρ, Ανζί και Κρίλια, παραμένοντας σταθερά στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά η επαγγελματική καριέρα του είχε ξεκινήσει στη Γαλλία το 2010, καθώς είχε θητεία τεσσάρων ετών στην Εβιάν. Πρόκειται για καθαρόαιμο αμυντικό μέσο, του οποίου το κόστος είναι μικρό.

Εφέτος έχει παίξει συνολικά μόλις 37 λεπτά και η τελευταία του συμμετοχή καταγράφεται την 1η Νομεβρίου 2020 (Ταμπόφ - Ντινάμο Μόσχας 1-2).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα