Σίμος: «Μέχρι το γκολ δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και πίστη» (vid)

Σίμος: «Μέχρι το γκολ δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και πίστη» (vid)

Gazzetta team
Σίμος: «Μέχρι το γκολ δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και πίστη» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ σχολίασε πως από τους Κρητικούς έλειψε στη Λεωφόρο το... κάτι παραπάνω στην επίθεση

Στην έλλειψη αυτοπεποίθησης στάθηκε ο Γιώργος Σίμος, μετά την ήττα (2-0) που γνώρισε ο ΟΦΗ στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. «Μέχρι να δεχτούμε το γκολ, δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση και την πίστη για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε να παίξουμε. Έχω να πω μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε μας έλειπε μια πίστη που δεν είχαμε. Μας λείπει κάτι στο επιθετικό τρίτο, ο Λουκ (σ.σ. Καστάνιος) είναι ένας παίκτης που έρχεται να μας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα, σίγα-σιγά, μέρα με την μέρα και άλλωστε δεν ήρθε μόνο για το εξάμηνο αλλά και για τα επόμενα χρόνια», είπε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «\Αν συνεχίσουμε έτσι όπως συνεχίσουμε, που θα συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Πραγματικά αυτή η χρονιά θα μας κάνει πιο δυνατούς και πιο έτοιμους για το μέλλον. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με συνεχόμενα παιχνίδια, είμαστε μαζί με τους παίκτες και θα δείξουν σύντομα αυτό που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα