Παναθηναϊκός: Ο Mάνος Μαυροκουκουλάκης με απίθανο καπέλο σαν «Ζορό» στη Λεωφόρο (pics)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Mάνος Μαυροκουκουλάκης με απίθανο καπέλο σαν «Ζορό» στη Λεωφόρο (pics)

bet365

Με απαράμιλλο, αυθεντικό στυλ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, συγκέντρωσε τα φλας των φωτογράφων πριν από την έναρξη του αγώνα του Τριφυλλιού εναντίον του ΟΦΗ.

Μάσκα; Απαραίτητη στους καιρούς που ζούμε! Κασκόλ; Κι αυτό απαραίτητο! Λόγω Παναθηανϊκού και ψύχους! Καπέλο; Απίθανο! Με το μοναδικό στυλ του Μάνου Μαυροκουκουλάκη!

Η αμφίεση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενός εκ των διαχρονικά πιο κομψών κυρίων του ελληνικού ποδοσφαίρου κέντρισε τα βλέμματα και τον φακό των φωτογράφων πριν από την έναρξη του σημερινού ματς Παναθηναϊκός - ΟΦΗ. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι o «Mr,. Manos θυμίζει και τον Ζορό! Πάντως και με χιόνια και με κρύα, και εν μέσω πανδημίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν απουσιάζει από τα εντός έδρας ματς της ομάδας του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα