Καγκάβα: «Προτίμησε τον ΠΑΟΚ από Τουρκία, Κατάρ, Γερμανία και Βραζιλία»

Καγκάβα: «Προτίμησε τον ΠΑΟΚ από Τουρκία, Κατάρ, Γερμανία και Βραζιλία»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Καγκάβα: «Προτίμησε τον ΠΑΟΚ από Τουρκία, Κατάρ, Γερμανία και Βραζιλία»

bet365

Ο Καγκάβα πείσθηκε από το πλάνο του ΠΑΟΚ έχοντας προηγουμένως αρνηθεί προτάσεις από Ισπανία, Κατάρ,Τουρκία,Γερμανία και Βραζιλία.

Ο ΠΑΟΚ με καθυστέρηση λίγων μηνών κατάφερε να πείσει τον διεθνή Ιάπωνα μεσοεπιθετικό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Όπως τονίζεται σε ιστοσελίδα της Αραγονίας (elperiodicodearagon.com), ο 31χρονος άσος είχε προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας, από την Β΄ Γερμανίας, το Κατάρ και την Βραζιλία.

Παράλληλα τον Καγκάβα είχαν πλησιάσει σύλλογοι της Β΄ Ισπανίας όπως οι Σαμπαντέλ, Καστεγιόν και Λογρονιές με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Σαραγόσα να απαντάει αρνητικά.

Όπως τονίζεται στο άρθρο από την συμφωνία του Καγκάβα με τον ΠΑΟΚ θα βγει ωφελημένη η Σαραγόσα καθώς εάν δεν έβρισκε ομάδα θα έπρεπε να του καταβάλει τουλάχιστον 530.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχούσε στο συμβόλαιο του με την ομάδα της Αραγονίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα