ΑΕΚ: Κρίστιτσιτς και Μαχαίρας εκτός 22αδας για Τούμπα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Κρίστιτσιτς και Μαχαίρας εκτός 22αδας για Τούμπα

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπήκε τελικά ο Κρίστιτσιτς, εκτός με μικροενοχλήσεις ο Μαχαίρας. Κανονικά στην 22αδα Τσιγκρίνσκι και Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με μεσημεριανή προπόνηση τα Σπάτα την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο αγώνα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, στην οποία επιστρέφουν τόσο ο Τσιγκρίνσκι όσο και ο Ανσαριφάρντ. Αντίθετα ο Κρίστιτσιτς, παρότι κι αυτός είχε μπει από χθες σε κανονικό πρόγραμμα, κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός. Από την αποστολή επίσης λείπουν ο Μαχαίρας, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες μικροενοχλήσεις στη μέση, οι τραυματίες Νεντελτσιάρου και Μιτάι, καθώς και ο Χνιντ. Ο Τυνήσιος στόπερ αν και στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης βρισκόταν στον πάγκο, δεν ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τα πλάνα του Σεβιγιάνου τεχνικού, προσανατολίζεται σε ένα 4-3-3 με ενισχυμένο κέντρο. Μένει να φανεί αν τελικά ο Τσιγκρίνσκι ξεκινήσει στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ο Σιμάνσκι πιθανότατα θα μπει στην ενδεκάδα, ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεδομένη είναι η παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στο αριστερό άκρο.

Στους 22 του Χιμένεθ για τον αγώνα της Τούμπας βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα