Ολυμπιακός: Παίρνει διαρκώς γκολ από τους στόπερ του από στατικές φάσεις (vids)

Ολυμπιακός: Παίρνει διαρκώς γκολ από τους στόπερ του από στατικές φάσεις (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παίρνει διαρκώς γκολ από τους στόπερ του από στατικές φάσεις (vids)

bet365

Το τελευταίο διάστημα οι Μπα, Σεμέδο και Παπέ Σισέ έχουν όλοι βάλει γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο για τον Ολυμπιακό με κεφαλιές από στατικές φάσεις.

Δεν είναι μόνο ότι οι ερυθρόλευκοι παίρνουν γκολ με κεφαλιές από τους στόπερ τους από στατικές φάσεις. Είναι ότι όλα αυτά τα τέρματα είχαν τη σημασία τους.
Ειδικότερα: με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Σεμέδο κάνει το 0-1 με κεφαλιά από το κόρνερ του Βαλμπουενά και έτσι ανοίγει το σκορ και τον... δρόμο για τη νίκη. Στην Τούμπα ο Μπα κάνει το πολύτιμο 1-1 από το κόρνερ του Φορτούνη στο πρώτο του ever γκολ με τους Πειραιώτες.
Με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο ο Παπέ Σισέ βάζει γκολ με κεφαλιά μετά το φάουλ του Πέπε κάνοντας το 0-3 το οποίο δίνει για τα καλά μαξιλαράκι ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων στον θεσμό. Ειδικότερα οι φάσεις από τις οποίες έχει πάρει γκολ από στατικές φάσεις ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα μία προς μία:
  • Με την ΑΕΚ το 2-0: Το γκολ βγαίνει μετά από φάουλ του Βαλμπουενά και φάση διαρκείας
  • Με την ΑΕΚ το 3-0: Ο Βαλμπουενά πήρε το πέναλτι από τον Σιμόες μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Πορτογάλου και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα
  • Με τον Αστέρα Τρίπολης εκτός το 1-0: Κόρνερ ο Βαλμπουενά και γκολ με κεφαλιά ο Σεμέδο
  • Με τον Αστέρα Τρίπολης το 2-0: Κομπίνα με κόρνερ του Βαλμπουενά και σουτάρα του Καμαρά για το γκολ
  • Με τον Αστέρα Τρίπολης το 3-0: Φαουλάρα του Φορτούνη και τρομερό τέρμα
  • Με τον ΠΑΟΚ το 1-1: Κόρνερ ο Φορτούνης και κεφαλιά - γκολ ο Μπα, που ήταν το πρώτο του Αφρικανού στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό
  • Με τον Car.gr ΠΑΣ στο 1-0: Φάουλ ο Φορτούνης και κεφαλιά - γκολ ο Χασάν
  • Με το Παναιτωλικό στο Κύπελλο στο 0-3: Φάουλ ο Πέπε και κεφαλιά - γκολ ο Παπέ Σισέ
Εδώ βέβαια θα πρέπει να σταθούμε και σε ένα ακόμα στοιχείο. Οι Μπα και Καμαρά είναι δύο περιπτώσεις παικτών που... χτυπήθηκαν από τον covid-19 και δεδομένα επηρεάστηκαν φέτος. Ήταν εμφανές πως στην επιστροφή του η εικόνα τους δεν ήταν το ίδιο καλή όμως στην πορεία συνήλθαν, επανήλθαν, ανέβασαν στροφές και έχουν βοηθήσει για τα καλά την ομάδας τους.
Ο 25χρονος διεθνής στόπερ Ουσεϊνού Μπα έχει φέτος 14 ματς με 1 γκολ. Ο Καμαρά από την άλλη στα 23 του χρόνια φέτος έχει 21 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ. Δείτε πιο κάτω τα τρία γκολ των Σεμέδο, Μπα και Σισέ από στατικές φάσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα