Η G-Betting έφτασε τις 16 νίκες: Με τον γνωστό τρόπο ο Παναθηναϊκός!

G-Betting G-Betting
Η G-Betting έφτασε τις 16 νίκες: Με τον γνωστό τρόπο ο Παναθηναϊκός!

bet365

Mετά από μια καλή Κυριακή η G-Betting επιστρέφει με Παναθηναϊκό-ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ.

Μετά το Κύπελλο έχουμε ξανά Super League Interwetten. Φτάσαμε στην 18η αγωνιστική και την προηγούμενη Κυριακή τα πήγαμε καλά και αν ο Ολυμπιακός είχε σκοράρει νωρίς (ο Βαλμπουενά έχασε πέναλτι θυμίζουμε) ίσως πηγαίναμε για το απόλυτο με 6/6! Ωστόσο και καλές αποδόσεις βρήκαμε στα άλλα ματς και σχετικά εύκολα πέρασαν. Η στήλη συνεχίζει με 16 νίκες και 8 ήττες! Καθόλου άσχημα...

Στα ματς του Σαββάτου τώρα. Αρχή με το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι έχουν άλλη δυναμική όταν παίζουν στην Τρίπολη, το 2-0 με τον Παναιτωλικό τους αδικεί και πετυχαίνουν την ΑΕΛ σε μια δύσκολη περίοδο γι' αυτήν αλλά με νέο προπονητή (Τζιανλούκα Φέστα).

Το over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.30 αλλά επειδή με τον Ιταλό ίσως σουλουπωθεί κάπως αμυντικά η ΑΕΛ θα κοιτάξουμε και το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

Δεύτερο ματς για προβλέψεις το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλό φεγγάρι το 1-0 τους κάνει και τους περισσεύει με τον Μπόλονι να έχει «μαζέψει» αρκετά το «τριφύλλι». Ο ΟΦΗ ναι μεν παραμένει μια επιθετική ομάδα αλλά φέτος χωρίς αποτέλεσμα.

Και τα δύο ημίχρονα κάτω από 1.5 γκολ στο 2.10 είναι μια εξαιρετική περίπτωση ενώ σε μια πιο ρισκαδόρικη επιλογή το 1-0 το βρίσκουμε με απόδοση 5.00.

Οι επιλογές μας για τα ματς του Σαββάτου

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting