Ο Άρης αλλάζει όλη την επιθετική γραμμή του!

Ο Άρης αλλάζει όλη την επιθετική γραμμή του!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης αλλάζει όλη την επιθετική γραμμή του!

bet365

Η πρόθεση του Άρη να προχωρήσει σε τρεις ηχηρές κινήσεις με την προοπτική ενίσχυσης της επίθεσης επιβεβαιώνει την απόφαση επιβολής ριζοσπαστικών αλλαγών στη γραμμή κρούσης.

Με την αποδέσμευση του Κώστα Μήτρογλου από τη Μαρσέιγ προβλέπεται να επικυρωθεί η συμφωνία του 32χρονου επιθετικού με τον Άρη. Παράλληλα οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης με σκοπό την αγορά των δικαιωμάτων του Χερόνιμο Μπαράλες ούτως ώστε να ακολουθήσει και η δέσμευση με τον Αργεντίνο φορ για συμβόλαιο διάρκειας 1.5 έτους. Την ίδια στιγμή, αφήνουν στην άκρη την περίπτωση του Μούσα Αλ Τάμαρι καθώς η Λέουβεν απαιτεί το διπλάσιο ποσό σε σχέση με αυτό που προσφέρουν οι «κίτρινοι» οι οποίοι όμως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με άλλον ακραίο επιθετικό.

Παράλληλά με τις κινήσεις ενίσχυσης, είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και αντίστοιχης αποσυμφόρησης της επιθετικής γραμμής. Ο Κριστιάν Λόπεθ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς καμία πλευρά δεν είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι στιγμής συνεργασίας τους (βάσει αγωνιστικών κριτηρίων) και ο Ισπανός σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που έχει στα χέρια του από τη Ρεάλ Οβιέδο. Ο Άρης περίμενε από τον έμπειρο στράικερ ότι θα του πρόσφερε ασφάλεια σε επίπεδο σκοραρίσματος, αλλά το παιχνίδι του Λόπεθ χαρακτηρίστηκε από τη δυσκολία ακόμη και στο να φτάσει σε σημείο τελικής προσπάθειας. Έφταιξε ο ίδιος; Δεν ταίριαξε στο σύστημα της ομάδας; Η ουσία είναι το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι μετρά ημέρες στο «Κλ. Βικελίδης».

Αυτές οι ενέργειες δείχνουν ξεκάθαρα την απόφαση των ανθρώπων του Άρη για ριζοσπαστικές αλλαγές στη γραμμή κρούσης. Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση ενίσχυσης είχε παρθεί από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, τότε όμως δεν είχαν την πρόθεση να προχωρήσουν σε τόσο δραστικές κινήσεις. Είναι προφανές ότι τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με τη δυστοκία της ομάδας στην τελική προσπάθεια, δεν καλλιέργησε απλά την ανάγκη ενίσχυσης αλλά την ανέπτυξε σε βαθμό να καταλήξουν στην απόφαση ριζικών αλλαγών.

ΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ

Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που ο Άρης βρει σημείο ταύτισης με τον Αστέρα Τρίπολης για την αγορά των δικαιωμάτων του Χερόνιμο Μπαράλες και δεδομένης της συμφωνίας με τον Κώστα Μήτρογλου κι εφόσον δεν προκύψει απρόοπτο στη διαδικασία αποδέσμευσής του από τη Μαρσέιγ. Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν δύο καθαρούς φορ περιοχής κι ενώ σήμερα, δεν διαθέτουν κανέναν. Το σκεπτικό τους βασίζεται στ’ ότι ο Μήτρογλου θα χρειαστεί χρόνο για να καλύψει το μεγάλο διάστημα της απουσίας του από επίσημους αγώνες. Για την ακρίβεια, το τελευταίο παιχνίδι του 32χρονου επιθετικού χρονολογείται τον περασμένο Μάρτιο. Οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν αναφέρουν ότι ο έμπειρος φορ είναι σε καλή σωματική και φυσική κατάσταση, εκτιμάται όμως ότι θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Μπαράλες δεν διαθέτει την ποιότητα αλλά και εκτελεστική δεινότητα του Έλληνα επιθετικού, αλλά είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να μπει άμεσα στην 11αδα του Άρη. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Άρης δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Αργεντίνου αλλά επιμένει για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα