Άρης: Οι απαιτήσεις της Λέουβεν βάζουν στο «ψυγείο» τον Αλ Τάμαρι

Άρης: Οι απαιτήσεις της Λέουβεν βάζουν στο «ψυγείο» τον Αλ Τάμαρι

Gazzetta team
Άρης: Οι απαιτήσεις της Λέουβεν βάζουν στο «ψυγείο» τον Αλ Τάμαρι

bet365

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η υπόθεση του Μούσα Αλ Τάμαρι καθώς η Λέουβεν απέρριψε τελικώς το σενάριο δανεισμού και αξιώνει ποσό περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την πώληση του Ιορδανού winger.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Άρης ασχολήθηκε έντονα με την περίπτωση του Ιορδανού ακραίου επιθετικού, έχει στα χέρια του τον θετικό τρόπο σκέψης του παίκτη επί του σεναρίου συνεργασίας, αλλά οι απαιτήσεις της Λέουβεν βάζουν την υπόθεση σε άλλη κατεύθυνση. Η βελγική ομάδα απέρριψε τελικώς την πρόταση δανεισμού του Αλ Τάμαρι με option πώλησής του το καλοκαίρι του 2021, συζητά μόνο την προοπτική παραχώρησής του και ζητά ποσό 1.000.000 ευρώ. Αυτή η απαίτηση αυτομάτως βάζει την υπόθεση του Ιορδανού σε νέα βάση καθώς οι «κίτρινοι» δεν έχουν σκοπό να διαπραγματευτούν με αυτά τα οικονομικά δεδομένα. Είχαν προτείνει εξάμηνο δανεισμό κι αν τελικώς η Λέουβεν επιμείνει σ’ αυτές τις οικονομικές απαιτήσεις, θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα