Ολυμπιακός: Η επιλογή του Ζοάο Βίκτορ και το θετικό κλίμα από τον παίκτη (vid)

Ολυμπιακός: Η επιλογή του Ζοάο Βίκτορ και το θετικό κλίμα από τον παίκτη (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η επιλογή του Ζοάο Βίκτορ και το θετικό κλίμα από τον παίκτη (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι ένα όνομα που έχει πέσει επίσης στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό για μία λύση στη θέση του εξτρέμ με την πλευρά του παίκτη να βλέπει πολύ θετικά μία τέτοια προοπτική.
Πρόκειται για έναν 26χρονο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, που αγωνίζεται στη Βόλφσμπουργκ και έχει συμβόλαιο εκεί έως το 2023. Έχει θητεία και στην Αυστρία.
Ο Ζοάο Βίκτορ ή Ζοάο Βίκτορ Σάντος Σα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, παίζει κυρίως ως αριστερός εξτρέμ αλλά αγωνίζεται και δεξιά αλλά και έξω αριστερά στο κέντρο. Φέτος έχει 14 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ. Από την πλευρά του παίκτη προκύπτει πως βλέπει με πολύ καλό μάτι και πολύ θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού.
Ο Ζοάο Βίκτορ άρχισε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Παλμέιρας και στην Αυστρία έπαιξε σε Κάπφενμπεργκ και ΛΑΣΚ Λιντς προτού πάει στη Βόλφσμπουργκ. Στη Κάπφενμπεργκ είχε 69 ματς με 30 γκολ και 11 ασίστ και στη ΛΑΣΚ είχε 54 ματς με 27 γκολ και 14 ασίστ. Στη Βόλφσμπουργκ συνολικά έχει 55 ματς με 8 γκολ και 8 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα