Απόλλων Λεμεσού και ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν τον δανεισμό Μπίσεσβαρ (pics)

Gazzetta team
Απόλλων Λεμεσού και ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν τον δανεισμό Μπίσεσβαρ (pics)

bet365

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες στην ομάδα της Λεμεσού με τη μορφή δανεισμού.

Ο Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/1) την καταρχήν συμφωνία για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, επισημαίνοντας πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με την έλευση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού στην Κύπρο για τις τελευταίες συζητήσεις και τις υπογραφές.

«H Eταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ολλανδού ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (08/03/1988) υπό τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η συμφωνία θα επικυρωθεί με την κάθοδο του ποδοσφαιριστή στην Κύπρο και μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων», αναφέρει η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης, επιβεβαίωσε το δανεισμό του 32χρονου ποδοσφαιριστή αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Απόλλωνα Λεμεσού μέχρι το φινάλε της σεζόν 2020-21».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπίσεσβαρ πάει δανεικός στην Κύπρο

Κοντά στον Μπίσεσβαρ ο Απόλλων Λεμεσού!

Τι τρέχει με τον Μπίσεσβαρ;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα