Ποκό στο gazzetta.gr: «Μυθικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός, θα ωφεληθώ με Μπόλονι και Ντρεοσί»

Ποκό στο gazzetta.gr: «Μυθικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός, θα ωφεληθώ με Μπόλονι και Ντρεοσί»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ποκό στο gazzetta.gr: «Μυθικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός, θα ωφεληθώ με Μπόλονι και Ντρεοσί»

bet365

Ο διεθνής αμυντικός χαφ από το Γκαμπόν, Αντρέ Μπιγιογκό Ποκό μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού εκθειάζοντας την ελληνική ομάδα και την ιστορία της!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για αμυντικό χαφ με τον Πιερ Ντρεοσί να οργώνει την βελγική, την γαλλική, αλλά και την αφρικάνική αγορά αναζητώντας «λαβράκια».

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός του Γκαμπόν, Πατρίς Νεβό αποκάλυψε πως μίλησε με τον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού για τον 28χρονο μέσο, Αντρέ Μπιγιογκό Ποκό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Νοέμβριο από την τουρκική Γκέζτεπε.

Ο Ποκό, ο οποίος έχει μεγάλες παραστάσεις από το γαλλικό ποδόσφαιρο, αφού αγωνίστηκε για μια πενταετία στην Μπορντό (2011/16), τα τελευταία χρόνια είχε βρει «καταφύγιο« στην Τουρκία αρχικά για λογαριασμό της Καραμπούκσπορ και στη συνέχεια της Γκέζτεπε.

Το gazzetta.gr εντόπισε τον διεθνή αμυντικό χαφ με την Γκαμπόν, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Θα τον χαρακτήριζα ως μυθική ομάδα με πλούσια ιστορία. Θα ήταν μεγάλη χαρά μου και τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ασφαλώς και θα ήταν μια καλή προοπτική για την καριέρα μου. Το ζητούμενο για μένα είναι να αγωνίζομαι, να παίζω ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνω. Παράλληλα μέσα από τον σύλλογο να μπορώ να εκπροσωπώ και την εθνική ομάδα της χώρας μου».

Ο Ποκό αναφέρθηκε παράλληλη τόσο στον Λάζλο Μπόλονι, όσο και στον Πιερ Ντρεοσί σημειώνοντας πως μόνο ωφελημένος μπορεί να βγει από μια τέτοια συνεργασία.

«Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά μιλάει η καριέρα του και οι επιτυχίες του γι' αυτόν. Το ίδιο ισχύει και για τον Πιερ Ντρεοσί. Εάν έρθω στον Παναθηναϊκό μόνο ωφελημένος θα βγω από αυτούς τους ανθρώπους, αφού έχω να μάθω πολλά».

Ο πρώην παίκτης της Μπορντό, ο οποίος έχει γίνει ακόμα και τραγούδι στην πατρίδα του εμφανίστηκε αισιόδοξος, συμπληρώνοντας πως αναμένει τις όποιες εξελίξεις.

«Είμαι αισιόδοξος, δεν θα έλεγα πως δεν υπάρχει επαφή με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Θα είναι ωραίο εάν προχωρήσει. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και περιμένω τις εξελίξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα