Χιμένεθ σε παίκτες: «Δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ, να μην ξανασυμβεί»

Χιμένεθ σε παίκτες: «Δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ, να μην ξανασυμβεί»

Gazzetta team
Χιμένεθ σε παίκτες: «Δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ, να μην ξανασυμβεί»

bet365

Η ΑΕΚ μπορεί να πήρε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 2-1, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος βλέποντας την Ενωση να δέχεται γκολ.

Βιλερμπάν - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα ρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ενα λεπτό πριν το 90' ο Ατρόμητος βρήκε δίχτυα απέναντι στην ΑΕΚ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Το γεγονός ότι παραβιάστηκε η εστία της Ενωσης, δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, την επόμενη ημέρα του αγώνα, εν συνεχεία έριξε... γκάζια για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα.

«Δεν μου άρεσε ότι φάγαμε γκολ. Είναι ανεπίτρεπτο για εμάς να δεχόμαστε γκολ. Και ειδικά με αυτό τον τρόπο. Δεν θέλω να ξαναγίνει, δεν θέλω να ξανασυμβεί. Αυτό θα έχετε στο μυαλό σας πάντα. Δεν θα τρώμε γκολ», ήταν τα λόγια του 56χρονου τεχνικού στα Σπάτα προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Μανόλο Χιμένεθ βλέποντας πως στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν μπλοκαρισμένη και δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να πατήσει την αντίπαλη περιοχή, έδωσε στην ανάπαυλα οδηγίες και συμβουλές στους «κιτρινόμαυρους», ώστε να αλλάξουν την εικόνα τους στο δεύτερο 45λεπτο και να φτάσουν στο τέλος στο πολυπόθητο τρίποντο.

«Δεν θέλω να χάνετε την ηρεμία σας. Να είστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και το παιχνίδι θα το πάρουμε. Πιέστε τους περισσότερο, μην φοβάστε. Και προσέξτε πολύ τις πάσες σας. Σίγουρες πάσες θέλω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ανδαλουσιανός ​προπονητής της Ενωσης.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα