Ατρόμητος: Οι Κύπριοι έχουν σίγουρη την μεταγραφή του Λάζαρου στην Ανόρθωση!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Οι Κύπριοι έχουν σίγουρη την μεταγραφή του Λάζαρου στην Ανόρθωση!

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνίστηκε την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και την Δευτέρα, κυπριακά ρεπορτάζ τον θέλουν να είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση! Καμία κρούση στον Ατρόμητο.

Η Ανόρθωση τον φετινό χειμώνα φαίνεται πως αποφάσισε να... ψωνίσει από τον Ατρόμητο. Έτσι, μετά την απόκτηση των Ρισβανη και Μπουσουλάτζιτς (σ.σ. έκανε ασίστ στο ντεμπούτο του), φαίνεται πως στοχεύει σε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Για το θέμα αυτό, έκανε δηλώσεις και ο Σπύρος Ρισβάνης, τονίζοντας πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τον ρώτησε για την κυπριακή ομάδα. Την Δευτέρα, στην Κύπρο οι ιστοσελίδες κάνουν έντονα λόγο για συμφωνία με τον Χριστοδουλόπουλο και πως απομένουν τα τυπικά, ενώ κάποια δημοσιεύματα θέλουν τον άσο του Ατρόμητου τις επόμενες μέρες να κατεβαίνει στην Μεγαλόνησο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Λένε πως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, όμως για την ώρα από τον Ατρόμητο διαψεύδουν πως η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη. Μάλιστα, από τα Δυτικά προάστια, τονίζουν πως δεν έχει υπάρξει καμία κρούση ούτε από την Ανόρθωση, αλλά ούτε κι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να εκφραστεί η επιθυμία του να παραχωρηθεί στους Κύπρους. Όπως και να έχει, η κατάσταση και το τι τελικά ισχύει και θα συμβεί, αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα