«H Zούλτε Βάρεγκεμ δεν θέλει να δανείσει τον Σισακό στον Παναθηναϊκό»

«H Zούλτε Βάρεγκεμ δεν θέλει να δανείσει τον Σισακό στον Παναθηναϊκό»

Νίκος Αθανασίου
«H Zούλτε Βάρεγκεμ δεν θέλει να δανείσει τον Σισακό στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Αμπντουλαγιέ Σισακό είναι ένας από τους αμυντικούς μέσους που έχει στην λίστα του ο Παναθηναϊκός αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα, η Ζούλτε Βάρεγκεμ αρνήθηκε την πρόταση δανεισμού από το Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ο Πιερ Ντρεοσί έχει... φορτσάρει για να βρεθεί ο εκλεκτός. Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν το Τριφύλλι είναι κι αυτή του Αμπντουλαγιέ Σισακό. Ο 23χρονος Γάλλος χαφ ανήκει στην Ζούλτε Βάρεγκεμ και σύμφωνα με τιτίβισμα Γάλλου δημοσιογράφου, οι πράσινοι έκαναν πρόταση για τον δανεισμό του, την οποία αρνήθηκε ο βελγικός σύλλογος!

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

᾽᾽Ο Αμπμντουλαγιέ Σισικό και ο Παναθηναϊκός έχουν φτάσει σε συμφωνία για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς μέχρι το καλοκαίρι αλλά η ομάδα του, η Ζούλτε Βάρεγκεμ, αρνείται τον δανεισμό και επιθυμεί πώληση του ποδοσφαιριστή´´.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα