ΠΑΟΚ: Ο Εσίτι πιο κοντά στην Γκέζτεπε

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Εσίτι πιο κοντά στην Γκέζτεπε

bet365

Ο Άντερσον Εσίτι είναι στο δρόμο για την Τουρκία και την Γκέζτεπε, με την ομάδα της Σμύρνης να είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού.

Ο ΠΑΟΚ και ο Όλαφ Ρέμπε συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Γκέζτεπε για τον δανεισμό του Άντερσον Εσίτι.

Ο Νιγηριανός μέσος έχει τεθεί εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του, αλλά και να πετύχουν μια συμφωνία για το μέλλον.

Η ομάδα από την Σμύρνη καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών απολαβών του 27χρονου χαφ, ωστόσο παραμένει να υπάρχει μια απόσταση σ’ ότι αφορά το ποσό της ρήτρας, με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου» να συζητάει για ένα νούμερο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα