Σενάρια αποχώρησης του Ρέι από τον ΠΑΟΚ (pic)

Σενάρια αποχώρησης του Ρέι από τον ΠΑΟΚ (pic)

Gazzetta team
Σενάρια αποχώρησης του Ρέι από τον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Για πρόωρο «διαζύγιο» του Ροδρίγο Ρέι με τον ΠΑΟΚ κάνουν λόγο νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, αν και οι υψηλές αποδοχές του 29χρονου τερματοφύλακα παραμένει το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Ο Ροδρίγο Ρέι δεν έχει κατορθώσει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ και στην πατρίδα του Αργεντινού τερματοφύλακα υπάρχουν νέα δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι υψηλές αποδοχές του Ρέι (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) αποτελούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση των επαφών που έχουν γίνει με αρκετές ομάδες από την Αργεντινή.

Πάντως, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Χιμνάσια Λα Πλάτα (αναζητά τον αντικαταστάτη του Χόρχε Μπρουν) σημειώνοντας πως στον ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε πρόωρο «διαζύγιο» με τον «Δικέφαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα