Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ

Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ

Gazzetta team
Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Με τα γνωστά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα (18/01), ενόψει της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη (20/01, 21:30) στο ΟΑΚΑ.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφήνουν πίσω τους τη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-1 και επικεντρώνονται στο ματς Κυπέλλου με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" την Τετάρτη.

Ετσι, στην προπόνηση της Δευτέρας (18/01) όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Νέναντ Κρίστιτσιτς, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μάριο Μιτάι συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Κρίστιτσιτς θα χάσει την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τετάρτη αλλά αναμένεται να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για την αναμέτρηση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη «τρέχουν» τόσο ο Τσιγκρίνσκι όσο και ο Ανσαριφάρντ, ενώ τη δεδομένη στιγμή ο Νεντελτσιάρου δύσκολα φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος για τον ΠΑΟΚ, αν και αυτό θα φανεί από την πορεία της αποθεραπείας του μέσα στη βδομάδα. Φυσικά ο Μιτάι δεν θα υπολογίζεται από τον Χιμένεθ καθώς δεν πρόκειται να έχει ξεπεράσει τη θλάση του.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα