ΑΕΚ: Τα βελάκια του Ολιβέιρα και τα «μπράβο» του Κονέ σε Λάτσι-Σβάρνα (vid)

ΑΕΚ: Τα βελάκια του Ολιβέιρα και τα «μπράβο» του Κονέ σε Λάτσι-Σβάρνα (vid)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Τα βελάκια του Ολιβέιρα και τα «μπράβο» του Κονέ σε Λάτσι-Σβάρνα (vid)

bet365

Η παρακάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ «έπιασε» στιγμές από την τέταρτη διαδοχική νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα, με τα βελάκια κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του Ολιβέιρα και τις αγκαλιές του Παναγιώτη Κονέ σε Λάτσι και Σβάρνα.

Η ΑΕΚ πέτυχε την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου το βράδυ της Κυριακής (17/01) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21.

Τα γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχαν οι Ολιβέιρα και Λιβάια, με τον πρώτο κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του να κάνει μια αναπαράσταση ότι παίζει βελάκια. Ενα στιγμιότυπο το οποίο κατέγραψε η κάμερα του «AEK TV», όπως και τα «μπράβο» που μοίραζε ο Παναγιώτης Κονέ στους παίκτες της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ζούσε έντονα όπως και οι υπόλοιποι στον πάγκο το ματς, και κατά τη διάρκεια του εμψύχωνε τους παίκτες για τις προσπάθειες τους. Με το τελευταίο σφύριγμα, μπήκε στο γήπεδο για να συγχαρεί όλους τους «κιτρινόμαυρους» και ειδικά τον Μάρκο Λιβάια για το γκολ, ενώ έφυγε έχοντας αγκαλιά τους δύο νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς της Ενωσης, Λάτσι και Σβάρνα, δείχνοντας το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στο γήπεδο και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο...

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα