Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης έχει τέσσερα σερί ματς με γκολ ή ασίστ! (vids)

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης έχει τέσσερα σερί ματς με γκολ ή ασίστ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης έχει τέσσερα σερί ματς με γκολ ή ασίστ! (vids)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης έχει back to back παιχνίδια του Ολυμπιακού όπου είτε σκοράρει είτε δίνει ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Auto Cash Out*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις βασικές σταθερές του Ολυμπιακού. Και φέτος ο Κώστας Φορτούνης είναι σημείο αναφοράς στο ρόστερ των Πειραιωτών με συνεισφορά με γκολ και ασίστ.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και μετά έχει 3 ασίστ και 2 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του. Ωστόσο υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο που αφορά στον Κώστα Φορτούνη.
Από το 0-4 στην Τρίπολη μέχρι και το παιχνίδι με τον Car.gr ΠΑΣ έχει τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις πρωταθλήματος που είτε σκοράρει είτε δίνει ασίστ. Με τον Αστέρα έβαλε γκολ με φαουλάρα, με τον Παναιτωλικό σκόραρε και στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΠΑΣ είχε ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης έχει 239 παιχνίδια με 74 γκολ και 73 ασίστ.
Τα 4 φετινά γκολ του και τις 9 ασίστ του τις έχει στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Σε ένα πρωτάθλημα όπου το τελευταίο διάστημα έχει συμβάλλει σε γκολ και μέσω στατικών φάσεων. Όσο για τα τέρματά του και τα τέσσερα ήταν εξαιρετικά. Ειδικά με Αστέρα Τρίπολης (τα δύο γκολ) και με Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα