Παναθηναϊκός: «Ιστορική» φωτογραφία με πέντε... πρώην «βασικούς» στον πάγκο!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Ιστορική» φωτογραφία με πέντε... πρώην «βασικούς» στον πάγκο!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να αφήσει στον πάγκο εναντίον του Αρη τους δύο βασικούς φορ και τους δύο βασικούς εξτρέμ, αλλά αν κρίνουμε από την κοινή τους φωτογραφία, δεν... ενοχλήθηκαν και τόσο!

Εξω ο Καρλίτος που σκόραρε εναντίον της ΑΕΛ, έξω και ο Μακέντα που επέστρεψε από τιμωρία. Μέσα ο Αργύρης Καμπετσής με 56 λεπτά συμμετοχής.

Εξω ο Χατζηγιοβάνης, έξω και ο Αϊτόρ. Φώτης Ιωαννίδης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης οι βασικοί εξτρέμ του Παναθηναϊκού εναντίον του Αρη, οι δυο 20άρηδες!

Εξω και ο Γιάννης Μπουζούκης - ως είθισται επί Μπόλονι - βασικοί αναμενόμενα οι Βέλεθ - Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο στη μεσαία γραμμή.

«Παγκίτες ενωμένοι - ποτέ νικημένοι» θα μπορούσαν να... φωνάζουν οι πέντε παίκτες του Τριφυλλιού που εικονίζονται στη φωτογραφία και οι οποίοι δεν δείχνουν... στενοχωρημένοι με τις επιλογές του Λάζλο Μπόλονι.

Σε κάθε περίπτωση, η φωτογραφία από τον πάγκο κρατιέται στο... αρχείο και περιμένουμε για να δούμε τι θα δούμε στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα